2.700 avroya kadar gaming laptop önerisi

Bütçe
€2.700

Yamachibe

Gelişen
Merhaba arkadaşlar,

6 yıldır kullandığım Lenovo Legion bilgisayarım artık yoruldu. Yeni bir cihaz arayışındayım. Kendi araştırmalarıma göre F/P olarak iyi olduğunu düşündüğüm şu iki cihazı buldum. Asus Rog ve MSI Vector. Sizin bu iki cihaz arasında ekran kalitesi (IPS vs IPS Level), depolama, RAM vs. konularında fikirlerinizi merak ediyorum. Ayrıca başka ürün tavsiyesi olan varsa o fiyat aralığında 3-5 aşağı yukarı olacak şekilde tavsiyelere de açığım. Yurt dışında (Avrupa) olduğum için ürün tavsiyelerinizi ona göre yaparsanız sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

6 yıldır kullandığım Lenovo Legion bilgisayarım artık yoruldu. Yeni bir cihaz arayışındayım. Kendi araştırmalarıma göre F/P olarak iyi olduğunu düşündüğüm şu iki cihazı buldum. Asus Rog ve MSI Vector. Sizin bu iki cihaz arasında ekran kalitesi (IPS vs IPS Level), depolama, RAM vs. konularında fikirlerinizi merak ediyorum. Ayrıca başka ürün tavsiyesi olan varsa o fiyat aralığında 3-5 aşağı yukarı olacak şekilde tavsiyelere de açığım. Yurt dışında (Avrupa) olduğum için ürün tavsiyelerinizi ona göre yaparsanız sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler.

TR ve EU aradında fiyat kıyaslama yapın, ona göre ucuz gelen yerden alırsınız
Taxfree olayınıda biliyorsundur.

Hocam globaldeki en iyi laptop incelemesi yapan YouTube kanallarından biri olan Jarrod's Tech'in "gaming laptop deals" isimli uygun fiyatlı ve kampanyalı oyuncu laptoplarını listelediği ve satış linklerini koyduğu bir web sitesi oradan bakabilirsiniz. Yeri geliyor 2500 eurodan 1500 euroya düşen cihazlar bile oluyor. Sitede iki Avrupa ülkesi bulunuyor Almanya ve Birleşik Krallık ama fiyatlar her Avrupa ülkesinde benzerdir diye düşünüyorum, sitedeki cihazlara ve satışı yapılan laptopların bulunduğu sitelere bir göz gezdirebilirsiniz.

Site: www.gaminglaptop.deals

Hocam globaldeki en iyi laptop incelemesi yapan YouTube kanallarından biri olan Jarrod's Tech'in "gaming laptop deals" isimli uygun fiyatlı ve kampanyalı oyuncu laptoplarını listelediği ve satış linklerini koyduğu bir web sitesi oradan bakabilirsiniz. Yeri geliyor 2500 eurodan 1500 euroya düşen cihazlar bile oluyor. Sitede iki Avrupa ülkesi bulunuyor Almanya ve Birleşik Krallık ama fiyatlar her Avrupa ülkesinde benzerdir diye düşünüyorum, sitedeki cihazlara ve satışı yapılan laptopların bulunduğu sitelere bir göz gezdirebilirsiniz.

Site: www.gaminglaptop.deals
Teşekkür ederim hocam mesajınız için, buraya da baktım da almışken 4080 olsun istiyorum yıllarca kullanacağım. Şu anlık orada bir indirim göremedim. Bu cihazları da Almanya'da Mediamarkt'ta 2900'e satıyorlardı geçen hafta şimdi hazır indirim varken alayım dedim. 5000 serisinde sıkıntılar var diye güvenemiyorum yoksa zaten 5080 alacaktım ilk başta.

Teşekkür ederim hocam mesajınız için, buraya da baktım da almışken 4080 olsun istiyorum yıllarca kullanacağım. Şu anlık orada bir indirim göremedim. Bu cihazları da Almanya'da MediaMarkt'ta 2900'e satıyorlardı geçen hafta şimdi hazır indirim varken alayım dedim. 5000 serisinde sıkıntılar var diye güvenemiyorum yoksa zaten 5080 alacaktım ilk başta.

Bu sitede genelde uygun fiyatlı laptoplar oluyor ama 4080 içeren modellerde görmüştüm önceden fakat şu an indirim sezonu olmadığından (Cadılar Bayramı, noel vs) bu kadar az cihaz var galiba. Sitede yer alan cihazlara bakın aynı cihazın farklı GPU içeren varyantları olacaktır veya önerilen cihazlar bölümünden de uyguna bir cihaz bulabilirsiniz belki. Şu model bana bayağı uygun gibi geldi keşke ekranı 2K ve GPU 4080 olsaydı bu da uzun yıllar götürür bence ama sizin kararınız tabii acele etmeyin.

Dosya Ekleri

• brave_screenshot_www.amazon.de.webp
    brave_screenshot_www.amazon.de.webp
    609,2 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Geri
Yukarı Alt