2.900 TL'ye ATK A9 Ultra Max 2.0 alınır mı?

fortunee

Üstün
Almayı düşünüyorum. G PRO shape ve özellikleri de iyi, bataryası da çok iyi. MCU Nordic. Ne diyorsunuz, alınır mı? 2.900'e geliyor, fiyatı da uygun.

Sensör olarak PAW 3395 Ultra. Bu yazıyor ama tam anlamadım 3395 aynısı değil mi Ultra Max oldugu için mi Ultra yazılmış?
Firmalar sensörü kendine göre optimize edip ve düzenleyip ekstra isimler ekleyebiliyorlar. Arada bariz bir fark yok genelde ekstra LOD ayarı gibi seçenekler sunuyorlar sadece. Önemsiz kısacası.

Sadece diyebileceğim az daha bütçe artıyorsa bu attığım daha iyi.

A9 Ultra Max'ı aldım. Elde tutuşu premium hisettiriyor, terleme de yapmıyor. Bayağı kaliteli bir yapısı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
A9 Ultra Max'ı aldım. Elde tutuşu premium hisettiriyor, terleme de yapmıyor. Bayağı kaliteli bir yapısı var.

Hocam şu ana kadar olan deneyimlerinizi yazar mısınız? Ben de dün aldım.

Hocam, şu ana kadar olan deneyimlerinizi yazar mısınız? Ben de dün aldım.

Ben sattım hocam, eski mouse'uma geri döndüm alışamadığım için. Diğer üst segment farelerden çok bir farkı yok performans açısından. Sadece fark hissettiğim şeyleri yazayım: Click'leri biraz sert, diğer farelerime göre. Üstte yazdığım gibi, şu ana kadar kullandığım en premium hissettiren mouse'lardan biri olabilir. Kaplaması gerçekten kaliteli hissettiriyor. Terletme yapmıyor. Sadece iz bırakıyor, parmak izi falan. G PRO Superlight'tan belki çok küçük, biraz daha büyük olabilir ama çok az. Onun dışında sormak istediğin varsa sorabilirsin. Ekstra skatez çıkmıyor. Grip tape var. 8KHz dongle ile geliyor ama videodakilerden farklı bir dongle, siyah ATK yazılı. Şu renkli olan dongle değildi, o farklıydı mesela. Yeni üretim de böyle herhalde, bilemiyorum. Alt skatezleri de videolarda gördüğüm 2 büyük taban skatezi vardı ama gönderilen üst büyük, alt kısım küçük şeklindeydi.

Dongle ile mouse eşli mi geliyor yoksa yazılım üzerinden biz mi eleştiriyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…