Yani bizde durum şöyle. Buraya kutu geleli 1 sene olmuş. Kutu kurulumundan sonra kutudaki numaradan başvuru yapılmış bazı dairedeki sakinlerden ve kurulum için bir ekip gelmiş ardından da bağlantı yapılmış. Apartman 13 daireli ve 7-8 dairesi falan fiber kullanıyor şuanda. Kutuda hala boş yer mevcut ve fazladan kablo olmasına rağmen dairelere çekilmemiş olanlarda var. Üstüne üstlük Fiber kullanan bütün daire sakinlerinin alt yapı sorgulamasında VDSL gözüküyor.

Altyapı çıkana kadar bekledik. Elimizden sadece aramak geliyor. Onda da hep aynı şeyi diyorlar sizde biliyorsunuz ki. Mayıs da kablolar çekildi, Bu yıl Ocak ayında fiber geldi eve.
Bir üstteki yorumumda cevaplaya basmayı unuttum. Bir de bu süreç dediğim gibi kutu geldikten hemen sonra kurulumlara başlamış dairelere. Sadece benim durumum da sorun var şuan.

Bir üstteki yorumumda cevaplaya basmayı unuttum. Bir de bu süreç dediğim gibi kutu geldikten hemen sonra kurulumlara başlamış dairelere. Sadece benim durumum da sorun var şuan.
Hocam müşteri hizmetlerini arayıp şikayet edeceğinizi söyleyin. 1-2 hafta geçtikten sonra baktınız tık yok, Cimer'e şikayet ediverin. Zorla hizmet alıyoruz. Dediğim gibi bizde 6-7 ayda geldi ki bu iyi durum. Bazı tanıdıklarıma 1 senede geliyor anca.