6 6825 Uzman Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 287 Beğeniler 324 21 Aralık 2024 #1 Temiz kurulum yapmak istiyorum ve USB belleğim şu anda bulanmamakta. Sistemimde SSD ve HDD var, HDD'ye imaj yazdırıp sonrasında işim bitince sıfırlayıp normal HDD gibi kullanamaz mıyım?
Temiz kurulum yapmak istiyorum ve USB belleğim şu anda bulanmamakta. Sistemimde SSD ve HDD var, HDD'ye imaj yazdırıp sonrasında işim bitince sıfırlayıp normal HDD gibi kullanamaz mıyım?
Çözüm Recep Baltaş 21 Aralık 2024 Rufus olmuyorsa diski GPT > NTFS yapın ve ISO’yu Winrar ile içine çıkartın. Boot menüde çıkmalı.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 21 Aralık 2024 #2 Bildiğim kadarıyla yapabilirsiniz. Rufus ekranında diskleri de listele derseniz imajı sabit diske yazdırabilmeniz lazım. Son düzenleme: 21 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
Bildiğim kadarıyla yapabilirsiniz. Rufus ekranında diskleri de listele derseniz imajı sabit diske yazdırabilmeniz lazım.
KS KS 6 6825 Uzman Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 287 Beğeniler 324 21 Aralık 2024 #3 Recep Baltaş dedi: Bildiğim kadarıyla yapabilirsiniz. Rufus ekranında diskleri de listele derseniz imajı sabit diske yazdırabilmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... USB Sabit sürücleri göster dedim ancak aygıt görünmüyor neyi yanlış yapıyor olabilirim? HDD şu anda NTFS olarak biçimlendirilmiş halde. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bildiğim kadarıyla yapabilirsiniz. Rufus ekranında diskleri de listele derseniz imajı sabit diske yazdırabilmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... USB Sabit sürücleri göster dedim ancak aygıt görünmüyor neyi yanlış yapıyor olabilirim? HDD şu anda NTFS olarak biçimlendirilmiş halde.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.078 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.771 Yer İstanbul 21 Aralık 2024 #4 Rufus olmuyorsa diski GPT > NTFS yapın ve ISO’yu Winrar ile içine çıkartın. Boot menüde çıkmalı. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS 6 6825 Uzman Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 287 Beğeniler 324 21 Aralık 2024 #5 Recep Baltaş dedi: Rufus olmuyorsa diski GPT > NTFS yapın ve ISO’yu Winrar ile içine çıkartın. Boot menüde çıkmalı. Genişletmek için tıkla... Gerçekten işe yaradı! "UEFI OS" olarak göründü ve kurulum ekranındayım şu anda. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Rufus olmuyorsa diski GPT > NTFS yapın ve ISO’yu Winrar ile içine çıkartın. Boot menüde çıkmalı. Genişletmek için tıkla... Gerçekten işe yaradı! "UEFI OS" olarak göründü ve kurulum ekranındayım şu anda.