TRSancakTR

Yetkin
Merhaba,

maksimum 2 dolarlık oyun arıyorum. Mağazada bu fiyata pek iyi oyun bulamadım. Left 4 Dead serisini oynamak istemiyorum. Aklıma başka bir oyun gelmedi. ETS 2 diyen arkadaşlar olursa ETS 2 bende var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

maksimum 2 dolarlık oyun arıyorum. Mağazada bu fiyata pek iyi oyun bulamadım. Left 4 Dead serisini oynamak istemiyorum. Aklıma başka bir oyun gelmedi. ETS 2 diyen arkadaşlar olursa ETS 2 bende var.
Epic ten onlarca ücretsiz oyun aldıktan sonra , artık hakkettiğini düşündüm için "yüklü" bir alım yaptım biraz önce ; 7 TL ye Beyond : Two Souls aldım.

Epic ten onlarca ücretsiz oyun aldıktan sonra , artık hakkettiğini düşündüm için "yüklü" bir alım yaptım biraz önce ; 7 TL ye Beyond : Two Souls aldım.
EK : Olmayan kampanya hakkımı da kullanarak , Hepsiburada dan 24 Eylül de çıkan "CONTROL Resonant" aldım ücretsiz , Müşteri hizmetlerinin başının etini yiye yiye . Seviyoruz HB yi.

Son düzenleme:
Epic'ten onlarca ücretsiz oyun aldıktan sonra, artık hakkettiğini düşündüm için "yüklü" bir alım yaptım biraz önce; 7 TL'ye Beyond: Two Souls aldım.

Ek: Olmayan kampanya hakkımı da kullanarak, Hepsiburada'dan 24 Eylül de çıkan "Control resonant" aldım ücretsiz, müşteri hizmetlerinin başının etini yiye yiye. Seviyoruz HB'yi.

Beyond: Two Souls için kredi çektiniz mi hocam.