Batarya süresi bakımından gayet memnunum ama ekran dokunmatiği çok hassası algılamıyor. Koruma camı var ve iPhone 11'de kronik sorunmuş anladığım kadarıyla. Tek sıkıntım pil yüzdesi 86'da olacak şekilde ayarlanması ihtimali. Eğer pil eskiyince düşmüyorsa üzülebilirim.
8000 verdim. Yan çerçeveler biraz çizilmiş.
Bütün telefon piyasası aklımda hocam. Samsung çok istemiyordum zaten, yazılımı sıkıcı geliyor. S21 ise Exynos işlemciye sahip, leş gibi PUBG oynatır o. S21 FE 2. nesil olabilirdi ama işlemcisi SD 888 olduğu için ve başta söylediğim nedenden dolayı beğenmedim. Aynı işlemci tabletimde de var. PUBG'de iPhone 11'e göre bayağı kasıyor. Hazır fan vardı zaten elimde, onunla dehşet ikili oldu. Önceden iPhone 7 ve S7 Edge kullandım. İkisi de birbirinden güzel özelliklere sahip. IPhone'nin yazılımı çok güzel gözüküyor bana. Onun için iPhone aldım.
Memnunum hala. Kullanmaya devamke. Görünüş ve pratikte sıkıntı yoksa umurumda değil hocam. Satarken de değişensiz derim olur biter. Toplama cihazlar çok abartılıyor benim gözümde. İşçilik iyiyse hiçbir sıkıntı yok bana göre. Kasa değişiminden farksız. Umarım diğer parçaları yan sanayi takmamışlardır ama. Benim için telefon bir ihtiyaç değil deneyim deposudur. Burada insanlara telefon önerirken telefonun soğutma sistemine ve harcadığı güce bağlı olarak ısınması, oyunlarda verdiği performansın 3D mark testi puanına göre orantılı olması, ve türlü türlü şeyler. Ben bunları deneyimlemek istediğim için iPhone aldım. En merak ettiğim kısım yazılımın stabil olup olmamasıydı. Yoksa ben de biliyorum az daha ekleyip yurt dışı X7 Pro ile 120 FPS PUBG oynamayı.