2. el DDR5 bundle almak mantıklı mı?

theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
İyi Sosyaller, Mevcut sistemimi satıp/takaslayıp DDR5 platformuna geçmeyi planlıyorum. Bütçem kısıtlı olduğu için parçaları ikinci elden toplamayı düşünüyorum.

Mevcut Sistemim: R5 5600 / ASUS B450M K / 2x8 3000 MHz RAM. Ortalama ederi ortalama 10.000 civarı sanırım.

Sistemi verip üzerine 7.000 - 7.500 TL ekleyerek DDR5'e geçmem mümkün müdür? Bu bütçe farkıyla geçiş yapmak mantıklı mı?

Ek olarak anakart işlemci ve RAM önerisine de ihtiyacım var çünkü ne alacağımı bilmiyorum

Son düzenleme:
Anlamadım. Şuanki sisteminizi ekran kartı dahil 10k ya satıp üzerine 7-7.5 ekleyip ddr5 platformuna geçmeyi mi düşünüyorsunuz? Elinizde mesela şuanki sisteminize eşdeğer ya da daha iyi 17k ya satılan örnek bir sistem var mı sarı siteden vb ? Bana biraz imkan dışı gibi geldi.

Hayır hocam ekran kartı dahil değil yanlış yazmışım ram işlemci ve anakart

Bir wp grubunda birisi 7500f, 16gb ram ve a620 idi sanırım bu sistemi 15k’a veriyordu aklıma takıldığı için bu konuyu açtım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…