2. el ekran kartında kartın işlem görüp görmediği anlaşılabilir mi?

Koneko Toujou 42

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Bu aralar 2. el bir GPU bakıyorum genellikle 2010-2012'den kalma modeller. Bunlarda enerji tüketimi çok olduğundan ısınma çok oluyor. Kartı test ettiğim sırada daha önce işlem görmüş mü görmemiş mi olduğunu nasıl anlayabilirim?

Eski kartlardan bahsettiğiniz için güvenlik etiketlerine değinmeyeceğim bile, bazı markalar koymuyor hatta. Vidaların aşınmasına bakılabilir, kart tozlu ve kirliyse içi açılıp açılmadığı hakkında tahminde bulunulabilir. Onun haricinde stres testinden başka bir şey gelmiyor aklıma.

GTX 760 almıştım çok ucuz bir fiyata ve hiçbir sıkıntısı yoktu içi de açılmamıştı, termal macunun durumundan yola çıkarak anlamıştım çünkü fosilleşmişti ve içi çok pisti. Belki de açmışlardır ama sorunsuz çalıştığı için ve aldığım fiyat çok iyi olduğu için hiç merak etmedim.
Tamamen şans aslında. Param Güvende ile alabiliyorsanız veya Dolap üzerinden alabiliyorsanız daha iyi olur.

Daha önce 560 Ti aldım sizinkiyle birebir aynı durumdaydı ben açıp termal macunu yeniledim fakat daha sonra kart yandı. Ben almadan önce fırınlandığını öğrendim.

Esliden kastım ASUS'un DirectCU2 serisinden HD 7870 ve 6950 bu 2 model arasındayım şu anda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…