Bütçe
20.000 TL

kerem1238806

Uzman
Arkadaşlar merhaba. Konsol deneyimi olmayan ve bugüne kadar PC'de oyun oynamış biriyim. Artık biraz daha konfor istiyorum; PC'de oynamak sıkmaya başladı. Konsol dünyasına girip rahatça uzanarak oyun oynamak istiyorum. 4K olmasa bile 2K çözünürlükte AAA oyunları TV'de oynamak istiyorum. Yaptığım araştırmalar sonucunda PS5 Slim'in uygun model olduğuna karar verdim. Ancak ikinci el almayı düşünüyorum. Özellikle iki kollu olmasını istiyorum. 19–20 bin TL civarına iki kolu PS5 ilanları buldum. Alırken nelere dikkat etmeliyim? Mesela seri kodu önemli diyenler var. Onlara bakmalı mıyım? Eğer bulabilirsem Meta Quest 3'üm ile takas yapmayı da değerlendirebilirim. Umarım mantıksız değildir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fan sesine vs kesin bak ben de birkaç gün önce kendi PS5'imi sattım hayvan gibi fan sesi vardı elden sattım adam test etmedi sadece kutuyu açıp biraz inceledi öyle aldı kazığı soktum söyleyeyim bu adamın düştüğü hataya düşersin sonra 😂😂😂

Ankara'da bazı yerel satıcılara sordum çift kollu ya 22, 22,5 civarı fiyat verdi. Gayet iyi fiyat aslında onlardan da alabilirim. Ama yine de 20'ye temiz 2.el bulursam çok daha iyi olacak. Fan sesine kesinlikle dikkat edeceğim ama normali nedir kullanmadığım için bilmiyorum :D

Ankara'da bazı yerel satıcılara sordum çift kollu ya 22, 22,5 civarı fiyat verdi. Gayet iyi fiyat aslında onlardan da alabilirim. Ama yine de 20'ye temiz 2.el bulursam çok daha iyi olacak. Fan sesine kesinlikle dikkat edeceğim ama normali nedir kullanmadığım için bilmiyorum :D
Aşağı yukarı 1 metre uzaklıktan duyulmaması lazım. Zaten PS5'ler genel olarak sessiz.

Ben 4 ay aralıklarla temizliğini yapıyorum. 4 yıldır bana mısın demedi. Taş gibi hala.

Anca dibine girince fan sesini duyuyorum. 😃