YASEDEM Deneyimli Katılım 15 Ağustos 2025 Mesajlar 760 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 625 Yer New York 30 Ocak 2026 #1 2 haftadır şu videodaki adam için üzülüyorum. Adama yazık ya. Aynı durumu ben de yaşadım Sürprizbozan: Video Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2026
2 haftadır şu videodaki adam için üzülüyorum. Adama yazık ya. Aynı durumu ben de yaşadım Sürprizbozan: Video
P Peter Deneyimli Fırsat Avcısı Katılım 31 Ocak 2026 Mesajlar 793 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 814 Yer Queens 31 Ocak 2026 #2 Sıkmayın canınızı hocam. İnsanların fikrinin o kadar önemi yok.
A AleyAleyAley Çalışkan Katılım 29 Ocak 2026 Mesajlar 14 Beğeniler 6 31 Ocak 2026 #3 YASEDEM dedi: 2 haftadır şu videodaki adam için üzülüyorum. Adama yazık ya. aynı durumu ben de yaşadım Sürprizbozan: Video Genişletmek için tıkla... Dırdır diye bir şarkı var ferman akgülün onu dinleyin kendinize gelirsiniz ayağa kalkın ve basın. Peter dedi: Sıkmayın canınızı hocam. İnsanların fikrinin o kadar önemi yok. Genişletmek için tıkla... Sende dinle Miles Morales D:
YASEDEM dedi: 2 haftadır şu videodaki adam için üzülüyorum. Adama yazık ya. aynı durumu ben de yaşadım Sürprizbozan: Video Genişletmek için tıkla... Dırdır diye bir şarkı var ferman akgülün onu dinleyin kendinize gelirsiniz ayağa kalkın ve basın. Peter dedi: Sıkmayın canınızı hocam. İnsanların fikrinin o kadar önemi yok. Genişletmek için tıkla... Sende dinle Miles Morales D: