2. Monitör olarak 2. EL Samsung UR55 alınır mı?

Lotus

Uzman
Yer
Georgia Martvili
4K 2. monitör arıyorum. Ana monitörüm Dell Alienware 2K280Hz 2. monitörümün de en az 2K olmasını istedim ama 2. elde 4000TL'ye 4K monitöre denk geldim. Sizce alınır mı?

4K 2. monitör arıyorum. Ana monitörüm Dell Alienware 2K280Hz 2. monitörümün de en az 2K olmasını istedim ama 2. elde 4000TL'ye 4K monitöre denk geldim. Sizce alınır mı?
- Samsung UR55 4K monitör, genel anlamda iyi bir görüntü kalitesi sunuyor. Özellikle yüksek çözünürlük ve geniş renk gamıyla dikkat çekiyor.

- Ancak, ana monitörünüz 2K 280Hz olduğundan, 4K çözünürlükte bir ikinci monitör almanız bazı uygulamalarda (oyun, video düzenleme gibi) performans sorunları yaşaymanıza neden olabilir.

- 4000 TL bütçeniz, 4K bir monitör için uygun bir fiyat; ancak ikinci el alırken şu hususlara dikkat etmelisiniz:
- Monitörün fiziksel durumu (çizik, hasar var mı?)
- Garanti durumu veya iade seçeneği var mı?
- Monitörün giriş ve çıkış portları, bilgisayarınızla uyumlu mu?

- Eğer soyut olarak kullanacaksanız ve yukarıdaki kriterler sağlanıyorsa, 4K Samsung UR55 monitörü almanız mantıklı olabilir. Fakat, oyun amacıyla kullanacaksanız performansınızı etkileyebileceğini unutmayın.

- Son olarak, daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız, monitörün teknik detaylarını paylaşın.

Monitörü satın alalı 1 hafta oldu. Satıcı arkadaş kusur yok dedi gerçekten de yok. 2 Monitörümü genel kullanım youtubeden bir şey izlemek veyahut 4k Film izlemek için kullanıyorum. Gerçekten harika bir görsel kalitesi var 4k'nin. 2k280hz'dan oyun 4k60hz den dizi filim keyfi güzel oluyor.
WhatsApp Görsel 2025-03-19 saat 03.22.09_ac31a0d7.webp

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt