2. monitörün görüntüsü arada bir gidip geliyor

elweald 93

Bilgin
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba 2. monitörümün görüntüsü video da attığım gibi görüntüler oluşuyor buna ek olarak da gidip geliyor sebebi ne olabilir? HDMI kablosu ile bağlıyken herhangi bir sorun yaratmıyordu ama DP kablosu bağlayınca böyle hata vermeye başladı.

Bahsi geçen DP kablosunu başka bir monitörde denedin mi ?

Bahsi geçen DP kablosunu başka bir monitörde denedin mi?

Hocam zaten bunu bu monitörde kullanıyordum tek monitör varken şimdi diğer monitörde takılı olan DP kablosu ile değiştirdim git gel yapmıyor. Sebebi ne olabilir acaba diğer monitör de gitgel yapmıyor.

Hocam zaten bunu bu monitörde kullanıyordum tek monitör varken şimdi diğer monitörde takılı olan DP kablosu ile değiştirdim git gel yapmıyor. Sebebi ne olabilir acaba diğer monitör de gitgel yapmıyor.
Yazılımsal durmuyor kablodan çok giriş kaynaklı olabilir. Benim monitör HDMI kullanırken küçük bir kablo oynamasında gidip geliyordu DP'de sorun olmuyordu daha sıkı olduğundan. Başka kablolarda da sıkıntı çıkarmıyorsa çok önemli bir şey değildir.

Tamamdır hocam sağ olun.

İfadeler: Sye
G24-20 kullanıyorum ve bende bir ara direkt ekran gitmesi vardı. Nvidia App üzerinden sürücüyü temiz kurulum seçeneğiyle kurunca düzeldi. Ayrıca G-Sync devre dışı bırakmalisin, bu monitörde flicker yapiyor.

G-Sync yüzüne ghost screen oldu resmen uygulamaların silueti arka planda kaldı. Sadece bir kere yaşadım ama o günden beri bir daha açmadım.

AMD kullanıyorum hocam bilgin var mı AMD üzerinden nasıl yapacağıma dair?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…