2 ses aygıtı bağlayamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan roszd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 127
  • Etiketler Etiketler
    ses

roszd

Uzman
Eskiden anakart jak girişine kulaklık ve mikrofonu takıp kullanırdım. Kasaya da hoparlörü bağlar kullanırdım. Anakart değiştirdim arkada yine kulaklık mikrofon var ama hoparlörü taktığımda ses direkt ona geçiyor, seçim yapamıyorum. Nasıl düzelteceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
3. parti araçlar cok daha kolay yonetilebiliyor. Eartrumpet, Soundswitch ve Audio switcher gibi araçlarla istediginiz ses giris ve cikisini istediginiz programa cok kolay bir sekilde yonlendireblirsiniz.

Görseldeki gibi Realtek ayarlarından yaparsınız.

Dosya Ekleri

• realtek.webp
    214,2 KB · Görüntüleme: 50
Görseldeki gibi Realtek ayarlarından yaparsınız.

Arayüz farklı aynısını işaretledim zaten Realtek ikisini hoparlör olarak görüyor. Bu yüzden Windows'tan ayarlamaya çalıştığımda da sadece hoparlör gözüküyor birinin ismini değiştirme imkanım yok mu?

3. parti araçlar cok daha kolay yonetilebiliyor. Eartrumpet, Soundswitch ve Audio switcher gibi araçlarla istediginiz ses giris ve cikisini istediginiz programa cok kolay bir sekilde yonlendireblirsiniz.

AudioSwitcherı denedim orada da aynı sorun sadece tek giriş hoparlör gözüküyor hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…