2 2242 Üstün Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 1.891 Çözümler 7 Beğeniler 424 15 Aralık 2025 #1 2 tane kolu da algılaması lazım. Sorunsuz oynatması gerekiyor. FIFA 26 oynayacağız.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.491 Çözümler 70 Beğeniler 5.430 Yer Haddonfield, Illinois 15 Aralık 2025 #2 Kabloyla. Bluetooth varsa onla da olur.
A alprclkts Becerikli Katılım 22 Ekim 2025 Mesajlar 54 Çözümler 1 Beğeniler 51 Yer Denizli 15 Aralık 2025 #3 DSHidmini uygulamasıyla kablolu veya kablosuz olarak sorunsuz bağlanabilirsiniz. Biz 5 kola kadar kablosuz bağlıyoruz bu şekilde.
DSHidmini uygulamasıyla kablolu veya kablosuz olarak sorunsuz bağlanabilirsiniz. Biz 5 kola kadar kablosuz bağlıyoruz bu şekilde.
F Farid Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 351 Çözümler 2 Beğeniler 163 Yer Deutschland 15 Aralık 2025 #4 alprclkts dedi: DSHidmini uygulamasıyla kablolu veya kablosuz olarak sorunsuz bağlanabilirsiniz. Biz 5 kola kadar kablosuz bağlıyoruz bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Güncel şekilde yaptınız mı? Ben geçen yıl yapabilmiştim ama format sonrası dosyalar gittiği için nasıl yaptığımı unutmuştum.
alprclkts dedi: DSHidmini uygulamasıyla kablolu veya kablosuz olarak sorunsuz bağlanabilirsiniz. Biz 5 kola kadar kablosuz bağlıyoruz bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Güncel şekilde yaptınız mı? Ben geçen yıl yapabilmiştim ama format sonrası dosyalar gittiği için nasıl yaptığımı unutmuştum.
A alprclkts Becerikli Katılım 22 Ekim 2025 Mesajlar 54 Çözümler 1 Beğeniler 51 Yer Denizli 16 Aralık 2025 #5 Farid dedi: Güncel şekilde yaptınız mı? Ben geçen yıl yapabilmiştim ama format sonrası dosyalar gittiği için nasıl yaptığımı unutmuştum. Genişletmek için tıkla... evet güncel olarak kullanıyorum windows 11 de.
Farid dedi: Güncel şekilde yaptınız mı? Ben geçen yıl yapabilmiştim ama format sonrası dosyalar gittiği için nasıl yaptığımı unutmuştum. Genişletmek için tıkla... evet güncel olarak kullanıyorum windows 11 de.
F Farid Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 351 Çözümler 2 Beğeniler 163 Yer Deutschland 16 Aralık 2025 #6 alprclkts dedi: evet güncel olarak kullanıyorum windows 11 de. Genişletmek için tıkla... Ben her yolu denedim ama bir türlü yapamadım.
alprclkts dedi: evet güncel olarak kullanıyorum windows 11 de. Genişletmek için tıkla... Ben her yolu denedim ama bir türlü yapamadım.
A alprclkts Becerikli Katılım 22 Ekim 2025 Mesajlar 54 Çözümler 1 Beğeniler 51 Yer Denizli 17 Aralık 2025 #7 Farid dedi: Ben her yolu denedim ama bir türlü yapamadım. Genişletmek için tıkla... DualShock3 mü kullanıyorsunuz hocam ? müsait bir zamanda yardımcı olabilirim isterseniz
Farid dedi: Ben her yolu denedim ama bir türlü yapamadım. Genişletmek için tıkla... DualShock3 mü kullanıyorsunuz hocam ? müsait bir zamanda yardımcı olabilirim isterseniz
F Farid Uzman Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 351 Çözümler 2 Beğeniler 163 Yer Deutschland 17 Aralık 2025 #8 alprclkts dedi: DualShock3 mü kullanıyorsunuz hocam ? müsait bir zamanda yardımcı olabilirim isterseniz Genişletmek için tıkla... Evet hocam orijinal. Kablosu da var.
alprclkts dedi: DualShock3 mü kullanıyorsunuz hocam ? müsait bir zamanda yardımcı olabilirim isterseniz Genişletmek için tıkla... Evet hocam orijinal. Kablosu da var.
A alprclkts Becerikli Katılım 22 Ekim 2025 Mesajlar 54 Çözümler 1 Beğeniler 51 Yer Denizli 19 Aralık 2025 #9 Farid dedi: Evet hocam orijinal. Kablosu da var. Genişletmek için tıkla... Hocam dün akşam evde 6 kişi (2 adet ps4 , 4 adet ps3) oyun kolunu kablosuz olarak bağlayıp JudoFuri oynadık ps4 kollarını ds4 windows ile , ps3 kollarını da dshidmini uygulamasıyla bağladık , hiçbir sorun gecikme yaşamadık
Farid dedi: Evet hocam orijinal. Kablosu da var. Genişletmek için tıkla... Hocam dün akşam evde 6 kişi (2 adet ps4 , 4 adet ps3) oyun kolunu kablosuz olarak bağlayıp JudoFuri oynadık ps4 kollarını ds4 windows ile , ps3 kollarını da dshidmini uygulamasıyla bağladık , hiçbir sorun gecikme yaşamadık