2 tane USB ve 1 tane Type-C portu bulunan şarj cihazı önerisi

erkuteer1

Becerikli
Merhaba,

Bilgisayarda kullandığım DualShock 4 gamepad'im var. Bilgisayarda şarj çok geç doluyor. Direkt prizden şarj etmek istiyorum. Bunun yanında Bluetooth ile kullandığım ses aksesuarlarım var. Bunları doğrudan adaptörden şarj etmek istiyorum. Önerebileceğiniz bir adaptör var mıdır?

İdefix sitesinde kuponum var. O yüzden site üzerinden link verebilirseniz çok memnun olurum.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baseus'un böyle bir ürünü var. Bütçe çıkmazsa Ttec de olur ama Ttec'in çok çeşidi var kendin bakarsan daha iyi olur. 30w yeter bu arada. Ben 25w Samsung şarj aletine takıyorum dönüşümlü olarak Dualsense, Kulaklık, Powerbank ıvır zıvır ne varsa, yetiyor.

teşekkürler. seçeneklerime yazdım. 700 tl civarında düşünmüştüm aslında bütçe olarak. bu markanın diğer ürünlerine bir bakacağım.

benim hatam bütçe belirtmedim. 700 tl civarında istiyorum ama linklere göre sanırım 1x usb 1x type-c istediğim bütçede bulmam daha kolay olacak.

Evet hocam bütçe belirtmediğiniz için fiyatına bakmadım bende. 700 TL civarında bulduğunuz şarj aletleri kalitesiz olacaktır, çok fazla güvenmeyin. 1.500 TL'ye kaliteli olanları bulabilirsiniz ama tercih size kalmış.

teşekkür ederim dediğiniz gibi biraz daha üzerine ekleyip önerilen fiyatlara çıkmam lazım. teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…