Bilgisayarda kullandığım DualShock 4 gamepad'im var. Bilgisayarda şarj çok geç doluyor. Direkt prizden şarj etmek istiyorum. Bunun yanında Bluetooth ile kullandığım ses aksesuarlarım var. Bunları doğrudan adaptörden şarj etmek istiyorum. Önerebileceğiniz bir adaptör var mıdır?
İdefix sitesinde kuponum var. O yüzden site üzerinden link verebilirseniz çok memnun olurum.
Baseus'un böyle bir ürünü var. Bütçe çıkmazsa Ttec de olur ama Ttec'in çok çeşidi var kendin bakarsan daha iyi olur. 30w yeter bu arada. Ben 25w Samsung şarj aletine takıyorum dönüşümlü olarak Dualsense, Kulaklık, Powerbank ıvır zıvır ne varsa, yetiyor.
Evet hocam bütçe belirtmediğiniz için fiyatına bakmadım bende. 700 TL civarında bulduğunuz şarj aletleri kalitesiz olacaktır, çok fazla güvenmeyin. 1.500 TL'ye kaliteli olanları bulabilirsiniz ama tercih size kalmış.
Evet hocam bütçe belirtmediğiniz için fiyatına bakmadım bende. 700 TL civarında bulduğunuz şarj aletleri kalitesiz olacaktır, çok fazla güvenmeyin. 1.500 TL'ye kaliteli olanları bulabilirsiniz ama tercih size kalmış.