2 TB üstü HDD önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RaGo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 199
  • Etiketler Etiketler
    hdd önerisi

RaGo

Uzman
Merhaba, 2 TB üstü HDD için piyasa bakıyorum, tercihen WD markası, hangi modelleri tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmem işini görür mu ama benim tercihim Seagate Barracuda ST4000DM004 3.5'' 4tb 256MB 5400RPM

HDD almanızın sebebi nedir? SSD Daha uzun ömürlü olabilir ve kafanızı yormaz

Öncelik ile geç cevap verdiğim için özür dilerim uyku düzenim biraz ters bütçede çok sıkıntım yok içine arşiv ve oyun koyacağım veri kaybından korkmak istemiyorum Fiyat'da aşırı uçmasa güzel olur.

Ek olarak Seagate kesinlikle olmaz.

O zaman size CMR bir disk lazim. Ustte atilan WD20EZBX'i almayin. SMR bir disk zira. Seagate'in de bu butcedeki cogu diski SMR oluyor zaten istemiyormussunuz, guzel tercih.

P300 2TB ve WD30PURZ 3TB onerebilirim. Ikisi de CMR diskler. P300 7200RPM olmasindan dolayi daha iyi bir tercih gibi gelebilir ancak sesi birazcik fazla haliyle ve tabii ki ayni fiyata 2TB disk aliyorsunuz, haberiniz olsun.

2TB ustunde olacak sekilde daha fazla oneri istiyorsaniz belirtmeniz yeterli.

WD Mor'un 7200'lük hali var mı? Ya da bu RPM çok etki etmiyor sa 8-10 TB'a kadar çıkabilir miyiz?

HDD mi daha uzun ömürlü olur SSD mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…