2 yıllık üniversitede ders seçimi nasıl yapılmalı?

016 1

Uzman
Zorunlu dersler, üniversite dersleri ve program seçmeli dersler diye 3 kategori var. Hangilerini seçip hangilerini seçmemem lazım, hiç bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Bölümüm 2 yıllık Tıbbi Veri İşleme Teknikerliği.

İfadeler: 016
Evet, Bursa yerleşkesi.

Seçmeliler yerine uzaktan eğitim yazan normal derslerden seçsem?
Bende oradaki üniversitede tıbbi sekreterlik kazandım.

Evet, Bursa yerleşkesi.

Ben hepsini seçtim zaten, üniversitenin ana sayfasında program yayınlandı.

Son düzenleme:
Bende oradaki üniversitede tıbbi sekreterlik kazandım.

Ben hepsini seçtim zaten, üniversitenin ana sayfasında program yayınlandı.
Şimdi gördüm, o zaman ders seçimi yapmaya gerek yok mu? Kafam çok karıştı. Baya da az ders gösteriyor benim bölümümde.

Uzaktan eğitim yazan dersleri üniversite okuyan herkes görüyor. O dersler zorunlu. Seçmeli olan o 2 ders ile uzaktan yazan dersler arasında fark var. Orada yazıyor zaten. Seçmeli derslerden birini seçmeniz gerek.

Hepsinin üstünde açıklaması yazıyor. Zorunluların hepsini seçmelisin. Bölüm derslerinde tek fark 2 inkilap dersi var büyük ihtimalle saatları farklı onlardan birini seçeceksin. Seçmelilerden de 1 tane seçeceksin.

Şimdi gördüm, o zaman ders seçimi yapmaya gerek yok mu? Kafam çok karıştı. Baya da az ders gösteriyor benim bölümümde.
Yok hepsini seçeceksin, seçmen şart. Okulun ana sayfasında program yayımlandı bunun bilgisini vermek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…