20.000-25.000 TL bütçeyle DDR5 sistem yükseltme tavsiyesi

Bütçe
20-25 bin TL

ugurcan677

Çalışkan
Öncelikle selamlar. Sistemimi DDR4'ten DDR5'e yükseltmek istiyorum ve sizden tavsiye almak istedim. 20-25 bin lira arası önerebileceğiniz parçalar var mı? Ben kendi kafamdan attığım fotoğraftaki parçaları seçtim (anakart konusunda kararsız kaldığımdan 2 tane var). Bu fiyat bandında önerilerde bulunur musunuz?

Keşke elinizdeki sistem bilgilerini verseydiniz ilk önce.

Elinizdeki sistem nedir? Kullanım amacınız nedir?

O zaman elindeki sistemi satıp yeni bir 5070'li sistem almanı öneririm.

O zaman elindeki sistemi satıp yeni bir 5070'li sistem almanı öneririm.
5070'li sistemler 50 bandından başlıyor o yüzden hepsini bir anda yapmak istemiyorum. Zaten ekran kartı değiştirmek aklımda var fakat şuan için ekran kartımı yeterli gördüğüm için gereksiz para saçmak istemiyorum. Ama 1-2 seneye mutlaka değiştireceğim. İşlemcimden memnun olmadığım için aslında DDR5 sisteme geçmek istedim.

Çünkü render'dan iyi bir performans almak istiyorsanız Nvidia'ya geçmeniz şart.
render ve yayınlar benim icin 2. planda bir render alıcam diye hemen ekran kartı değiştirmek bana mantıklı gelmedi. ekran kartı değiştirme planı zaten aklımda var fakat şu an benim icin hayati bir öneme sahip değil. Dediğim gibi işlemcimden memnun değilim sadece, işlemci değiştirmişken DDR5 sisteme gecmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…