20.000-25.000 TL'ye telefon önerisi

Yer
İstanbul
Öncelikli olarak aradığım batarya süresinin uzun gitmesi ve minimum 256 GB olması, onun dışında çok ağır oyunlar oynamıyorum. Bu bütçede sıfır cihaz olarak ne önerirsiniz? (Redmi/Xiaomi serisinden alma taraftarı pek değilim.)

Xiaomi 14t / S24 FE var. Günlük kullanım ağırlıklıysa S24 FE önerebilirim.
Biraz daha az bütçede Honor 400 / A56 var. Burada ise batarya ve ufak olmasıysa Honor, onun dısında Samsung genel olarak öneririm.

Xiaomi 14t / S24 FE var. Günlük kullanım ağırlıklıysa S24 FE önerebilirim.
Biraz daha az bütçede Honor 400 / A56 var. Burada ise batarya ve ufak olmasıysa Honor, onun dısında Samsung genel olarak öneririm.
Hocam 6 yıldır Redmi kullanıyorum, kalite olarak Xiaomi'nin kendisi Redmi'den çok daha iyi midir? Kendi uygulamalarında zırt pırt reklamlar çıkıyordu ve arayüzünde garip buglar oluyordu o yüzden Samsung mu alsam diye düşündüm. Aklımda da A56 veya S24FE vardı, siz hangisini önerirsiniz?

Xiaomi'nin kendisinde öyle sorunlar olmadığını söylüyor kullanıcılar. Yani öyle bir sorun yok desem yeridir. Ve evet kalite olarak mi serisi Redmi'den daha iyidir.
Alacaksan Mi 14T'ya da S24 FE al.
A56 ya da Honor 400'e kadar düşmeni önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…