KS KS SomeCan Uzman Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 97 Beğeniler 28 22 Ağustos 2024 #11 YigitFatin dedi: Daha net bir fiyat aralığı bıraksanız bu fiyatlarda arada nesil oynuyor. Genişletmek için tıkla... Fiyat farketmez diye öyle yazdım. Kazıklanmayayım yeter
YigitFatin dedi: Daha net bir fiyat aralığı bıraksanız bu fiyatlarda arada nesil oynuyor. Genişletmek için tıkla... Fiyat farketmez diye öyle yazdım. Kazıklanmayayım yeter
semihcutler Uzman Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 133 Beğeniler 117 22 Ağustos 2024 #12 SomeCan dedi: Farketmez. Çabuk bozulmasın yeter. Fiyat aralığı yüksek çünkü üstüne para ekleyeceğim. Kesin bir şeyler söylemem zor. Uygun fiyatı falan geçtim zaten. Genişletmek için tıkla... 2. El ekran kartı ile 3090'lı gerisi 0 sistemler 55-60k bandında olması gerek. Yine de bu dediğim ancak AI ile uğraşacaksanız mantıklı. Tamamen 0 sistem için ise muhtemelen 4070 Ti güzel bir sistem toplanabilir olması gerek.
SomeCan dedi: Farketmez. Çabuk bozulmasın yeter. Fiyat aralığı yüksek çünkü üstüne para ekleyeceğim. Kesin bir şeyler söylemem zor. Uygun fiyatı falan geçtim zaten. Genişletmek için tıkla... 2. El ekran kartı ile 3090'lı gerisi 0 sistemler 55-60k bandında olması gerek. Yine de bu dediğim ancak AI ile uğraşacaksanız mantıklı. Tamamen 0 sistem için ise muhtemelen 4070 Ti güzel bir sistem toplanabilir olması gerek.