20.000 mAh powerbank önerisi

Bütçe
3.000 TL

YXEL 66

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Yer
Ankara
iPhone, Apple Watch ve AirPods gibi cihazlarımı şarj edebileceğim, seyahatlerde de rahatlıkla kullanabileceğim, hızlı şarj destekli ve kaliteli bir powerbank arıyorum. Bütçem yaklaşık 3.000 TL. Gerekirse eğer biraz daha esnetebiliriz.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Spigen tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla. Fiyatları yükselmiş ama Hepsiburada ve Amazon'da stoğa girince daha da uyguna satılacaktır. 30.000 mAh olanını kullanıyorum, çok memnunum. Hem hızlı şarj oluyor hem de hızlı şarj ediyor. İçerisinden taşıma kılıfı da çıkıyor. Üretim tarihleri de yeni oluyor Baseus modellerine göre Spigen cihazların.

Baseus olanların üretim tarih etiketleri oluyor üzerinde ona dikkat et, bekledikçe de pil ömrü kalıcı olarak azalıyor bu cihazların. Çok rafta beklemiş Powerbank tavsiye etmiyorum. 2026 yılındayız 2024 üretimli Powerbank almanı önermem mesela basit bir örnek.

Emperor adli saticidan almasin bu arada. Sikayet orani yuksek bir firma.

Emperor adli saticidan almasin bu arada. Sikayet orani yuksek bir firma.

Hatta direkt Amazon, Spigen veya Hepsiburada üzerinden alabilse harikulade olur. Yalnız ben 30.000 mAh olanı 1.200 TL'ye almıştım fiyatlar korkunç seviyede yükselmiş.

Ürün belli olsun diye atmıştım aslında tedarikçilerden yoksa ürün alınmasına biraz soğuk bakıyorum hala.

Spigen'in kendisinde stok bitince firsatcilar hemen ortaya cikmis. Ben olsam stok beklerdim gayet iyi urun ama bu fiyatlara alinmaz. Stoklari da kesin gelecektir Spigen yeniliyor muhakkak.

Göndericiler kendileriyse döngü bakımı yapılıyor diye biliyorum.

Bir ara adaman serisi güzeldi lakin fiyatı öyle böyle şişirilmemiş. F2p en mantıklılardan gibi duruyor.

İlk mesajımda o yüzden stok beklemesini rica ettim. Bizzat kullanıyorum. Hatta bende olan 30.000 mAh olanların kasası alüminyum değil hafifletmek için plastik türevi bir malzeme ama kalite algısı yine çok yüksek. Kendisine önerdiğim 20.000 mAh olan Spigen modelleri alüminyum. İşte alüminyum olunca da çok düşürmemek lazım ezilmeler yapabiliyor kasada.

Unutmuşum cevap vermeyi hocam. Döngü bakımı yapıldığını pek zannetmiyorum şayet kutusundan çıkartılması gerekiyor o dediğiniz şey için. O zaman da alacak kişi ürün kullanılmış deyip iade edebilir. @erdym

Tam modelini hatırlamıyorum galiba Starlord'du, ölü batarya problemli gelmişti. Daha sonra Adaman'ı almadan önce yazdığımda döngü bakımından mı ne bahsedilmişti. Ürünleri paketleyenlerde onlar olduğundan çok sorgulamadım açıkçası adaman tertemiz gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…