20.000 TL bilgisayar önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kulisfy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 769
  • Etiketler Etiketler
    bilgisayar var
21k verip 12400F ve 4060 almak varken neden 5500 ve 6600'e 18.5k versin dostum? İyi misin?

Senin sistemde sanki Game Booster PSU yokmuş gibi konuşmuşsun ya bir de.

Vento kasa ve FSP PSU yükseltmesiyle tam denk geliyor bütçesine, okumadınız galiba?

Vento kasa ve FSP PSU yükseltmesiyle tam denk geliyor bütçesine, okumadınız galiba?
O bütçede neden o kadar çöp bir ekran kartını alsın? Arc A750'li sistemi alır onun yerine.

Arkadaş AMD işlemci ve ekran kartlı sistem istemiş.

RX 6600 veya 7600 sistem almak akıl kârı değil. İki ekran kartıda çöp niteliğinde. Bütçe arttırılıp 7700XT'ye çıkılırsa daha iyi olur o zaman.

Hocam neden AMD şart? NVIDIA ve Intel kartlar Linux ile optimize çalışıyorlar. Ben 4060 ile beraber Linux Mint, Arch Linux, Fedora ve diğer işletim sistemlerini sorunsuz kullandım.

Ek: Hocam o bütçede RX 6600 falan sakın almayın! Çöp ekran kartıdır kendisi 7600 ise onun OC'li halidir. O da çöp kısaca.

Son düzenleme:

Şaka mısınız siz RX 7600, 6600 çöp ise 4060 ne? Bende 4070 altında NVIDIA kart önermiyorum.

RX 6600 veya 7600 sistem almak akıl kârı değil. İki ekran kartıda çöp niteliğinde. Bütçe arttırılıp 7700XT'ye çıkılırsa daha iyi olur o zaman.
AMD kartlar kumar işidir. Eğer konu sahibi illa AMD istiyorsa, maddi durumu iyiyse risk alıp AMD ekran kartlı sistem alsın.

Ancak tek alımlık gücü varsa Nvidia alsın.

Şaka mısınız siz RX 7600, 6600 çöp ise 4060 ne? Bende 4070 altında NVIDIA kart önermiyorum.
4060 o da çöp ama onlar kadar vasat değil. Bu bütçede bence en iyi kart Intel Arc A750 ancak 4060 kadar iyi Linux desteği yok. Ayrıca 7600, kas gücü anlamında bile 4060'dan kötü bir kart. Neden 20K'yı gidip AMD'nin vasat kartına versin?

Test:
AMD kartlar kumar işidir. Eğer konu sahibi illa AMD istiyorsa, maddi durumu iyiyse risk alıp AMD ekran kartlı sistem alsın.

Ancak tek alımlık gücü varsa Nvidia alsın.
7xxx serisinde MPO ayarı açık bu sayede modlayarak kumar işini çözebiliyormuşsun. Ayrıca Linux'ta Shader oyuna girmeden önce yüklendiği için kasma, donma gibi sorunlar yaşamıyorsun.

İfadeler: 144

Bu sizin teoriniz, teorinizi satmaya çalışmayın artık, Windows da problem yaşamayan bir sürü insan var forumda, NVIDIA kartlarda da problem yaşayanlar var siz gibi düşünürsek, onlara da kumar demek gerekiyor ama demiyoruz. Konu sahibi AMD sistem istediği için önerdim, onun haricinde 4060 rakibi 7600 ile arasında 5,6 FPS fark var. Aslında bu tip giriş orta ekran kartlarına para vermek yerine direk APU AM5 almak ilere dönüklük açısından daha mantıklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…