20.000 TL bilgisayar önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kulisfy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 768
  • Etiketler Etiketler
    bilgisayar var
Okuma yazman yok mu?

Ek: Hem sistem 24K hem de 20K'lık olan 4060 sistem net bir şekilde diğer sistemden daha kaliteli.

Stutter sorunu yaşayanlar shader yüklenemediği için stutter yaşıyor diyen sen değil misin?
Shader sorununu MPO ile 7xxx serisinde çözebiliyorsun. Reddit'te gezerken bayağı bir kişi bu yöntem ile çözmüş ancak 6xxx serisinde MPO açık olmadığı için düzenleme yapamıyorsun. Bu sebeple ekran kartında bulunan hatayı düzeltemiyorsun.

Hayret, 6800'üm ile MPO açık değil ama nedense hiçbir problem yaşamıyorum.

O zaman @3035 , @Caner Uncu gibi üyele 6xxx serisinde neden sorun yaşadı? AMD sorunsuz değil mi? Bu sebeple zaten piyasanın %10'una bile sahip değiller zaten.
Bende RX5600XT'de çok sorun yaşadım. Şimdi yeni sistem alacağım yine AMD alacağım, RX770XT alacağım ama bütçem yetse 4070 alırdım. Yeten sistemler var ama diğer parçaların kalitesinden fedakarlık yapmak mantıklı gelmiyor. Genelde AMD ekran kartı alanlar da bu tarz sebeplerden alıyor. Ama konuda yazılanların bazılarına katılmıyorum. Bu kadar para verip bu tarz hatalar almak kötü ama çöp veya alınmaz denecek kadar da değil bence ? (Yazdığım atılan sistem önerilerinden bağımsız bu arada, benim bahsettiğim AMD ekran kartı konusunda)

Hocam arkadaşın önerdiği sistem NVIDIA sistemden daha pahalı. NVIDIA sistem 21.5K fiyatına sahipken AMD sistem 24K fiyatına sahip ve 4060'dan daha güçsüz.

AMD sistem: https://www.itopya.com/trend-topic-...v2-oc-edition-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme_h27065

NVIDIA sistem: CombatRy | Intel i5-12400F | 16 GB DDR4 | Asus RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com

İfadeler: Sye
Hocam arkadaşın önerdiği sistem NVIDIA sistemden daha pahalı. NVIDIA sistem 21.5K fiyatına sahipken AMD sistem 24K fiyatına sahip ve 4060'dan daha güçsüz.
Sonradan düzenledim mesajı, yazmayı unuttum. Benim bahsettiğim sistemlerden bağımsız çünkü konuda sistem önerisinden çok AMD ekran kartı alınır mı alınmaza dönmüş. Yoksa attığınız sistem ve dedikleriniz doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…