20.000 TL bütçe ile telefon tavsiyesi

Bütçe
20000

Roach

Başarılı
Merhaba, şu an Redmi 9 kullanıyorum. Yıllar önce almıştım ama artık uygulamaları kapatmaya ve çok fazla kasmaya başladığı için yeni bir telefon almam gerekiyor. Öyle aman aman bir oyun oynamam, oynadığım oyunlar çok basit oyunlar. Biraz düzgün kamera, düzgün bir işlemciye sahip olması ve birkaç yıl beni idare etmesi gerekiyor telefonun.

Telefonla çok bir işim olmadığını tekrar belirteyim. Samsung A55 düşünüyorum.

Bu telefonla ilgili bilgi verebilecek olan ya da varsa başka bir Samsung önerisi olan var mı? Şimdiden cevapları için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
A36 daha iyi olur A55'ten. Alabiliyorsan da a56. Ama oyun falan oynamayacaksan A36 daha mantikli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az daha arttırıp S24FE’ye çıkmaya çalışın.

Çok daha iyi bir telefon. Kamerası, performansı her türlü A55’den daha iyi.

Arttırmanıza değer.

İşlemci ve kamera olarak daha iyi. A36 neredeyse A35 ile çok yakın performans veriyor.
Bak olay sadece o degil benim acimdan. A36 daha ince ve 6.7 inch boyutu var. Snapdrsgon kullaniyor. Samsung islemcisi yaniyor yaz aylarinda konfor acisindan ve kullanim acisindan bence a36 her turlu ezer a55'i. O segmente bence a36 daha mantikli. A55 alacagina a56 almak daha iyi. A55 ölü bir seri benim gozumde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…