20.000 TL bütçe ile telefon tavsiyesi

Bütçe
20.000
Yer
İstanbul
Merhaba,

Bütçem maksimum 20K, fazlasına maalesef çıkamam. Önceliğim Samsung, ayrıca ikinci el YD alsak IMEI kayıt işlerini anlatırsanız çok sevinirim.

A56 bakılabilir ama tavsiyem bütçe arttırıp S24FE almanız. Arttırmanıza değer bir telefon. Sizin için en çok ne önemli?

S22 ve S23'ü 0 bulamazsınız. S24 FE her türlü en mantıklı cihaz, ayrıca S22'den de üstün, S23 ile tartışılır ama bence ondan da iyi. S24 FE almaya bakın.

Merhaba,

Bütçem maksimum 20K, fazlasına maalesef çıkamam. Önceliğim Samsung, ayrıca ikinci el YD alsak IMEI kayıt işlerini anlatırsanız çok sevinirim.
Hocam aynı soruyu kendime soruyordum canım anam bana çok güzel bir soruyla karşılık verdi: "Oğlum telefonla zaten bir tek alo alo diyorsun git kendine bir tablet al en azından poponu bilgisayardan biraz kaldırırsın". Bu mükemmel soru karşısında ben de tablet almış bulundum. 20k bütçe ile öyle çok üst düzey bir telefon almak pek de mümkün değil ne yazık ki, o sebeple farklı bir fikir sunmak istedim sadece.

Yani hepsi dengeli olsun pil hızlı bitmesin, kamerası iyi olsun, telefonun performansı iyi olsun vs. peki S22 S23 falan baksak?
Yani bu bütçede bulamazsınız ancak çıkılabilirse S24FE. Kamera istemeseniz A56 iyi ancak kamera olarak S24FE kat ve kat daha iyi.

Bilgisayarım zaten var fakat telefonum yeterli değil hocam, tablet zaten adı üstünde mantıklı/gerekli yerlere kullanılacak bir cihaz, ama cep telefonunu heryerde her şey için kullanabilirsin. Teşekkürler yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…