20.000 TL ikinci el ekran kartı tavsiyesi

Hocam ben 7800XT kullanıyorum memnunum.

Ve ayrıca beyaz olunca biraz pahalı oluyor biliyorsun ama sıfırı bu bir göz at istersen.

AMD VRAM kıtlığı çektirtmiyor kas gücü olarak daha iyi ama yine bir güvensizlik yaratıyor.

Peki hocamlar, AMD NVIDIA karşılaştırmasının dışında, sizce yaklaşık 5 santimlik bir uzunluk farkı için 2500 TL daha fazla verilip ASUS'tan galaxa düşmek mantıklı mıdır?

Benim AMD gibi ön yargım yok vallahi her şeyi dört dörtlük demiyorum AMD için ama gene de 7800XT hoşuma gitti. Beğendim kartı

Bende 6500 XT modelini kullanıyorum ama bazen yorabiliyor ihtiyaca göre de değişiklik gösterebilir tabii.

Peki hocamlar, AMD NVIDIA karşılaştırmasının dışında, sizce yaklaşık 5 santimlik bir uzunluk farkı için 2500 TL daha fazla verilip ASUS'tan galaxa düşmek mantıklı mıdır?

Hangisi daha ucuzsa onu alın bir fark olmaz bence.

Yine test videolarına falan bakın sıcaklık değerlerine.

AMD NVIDIA falan her şeyi kenara bırakarak cevaplarsak aklında düşündüğün 2 kartında aynı özelliklere sahip olduğunu varsayarak cevaplıyorum 5 cm için 2500 vermezdim. Tabii gene de en son karar senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…