20.000 TL'ye direksiyon seti önerisi

Bütçe
20.000 TL

Mehmet2910

Çalışkan
20.000 TL bütçem var. Euro Truck Simulator ve Assetto Corsa oynuyorum, önerilerinizi bekliyorum. Vatan Bilgisayar, MediaMarkt ve Teknosa gibi magazalardan da teslim alabilirim. Hissiyatı, ölü noktası vb. öneri bekliyorum. Teşekkürler.

Rampage ve türevleri set almanızı önermiyorum. Şu zamana kadar sıkıntı yaşayan 3-5 kişiye denk geldim.

Kendim ikinci el G29 kullanıyorum ve hiçbir oyunda ölü bölge, görmeme veya bir tuşun, ekipmanın çalışmaması gibi sorun yaşamıyorum. İkinci el yönelirseniz 10-12K civarına rahatlıkla G29 alırsınız vitesle beraber. Sıfır olarak da benim önerebileceğim G29 var diğer setlerin artı ve eksilerini bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ilk önce böyle mağazalara gidin ve orada deneyin, çünkü başkasının hissiyatı ile sizin hissedeceğiniz aynı olmaz.

V995 var. Memnunum ama kardeşe kaptırdım.

Hocam eğer kayışlı bir sisteme sahip olsun daha hissiyatlı bir sürüş istiyorum dersen thrustmaster setlerine bakmanı öneririm ama eğer dişli bir sisteme sahip ilk defa direksiyon alacak biriysen logitech g29 ideal olabilir. Kendime böyle yaptım. Daha uç modelleri yazmıyorum moza vs.

G29 falan öneren olursa video hazırladım onlar için

Hocam benim bu bütçelere önerim her zaman belli.

Peşin alabilirm diyorsanız bu alttaki satıcıdan Direct Drive olan bu modeli alabilirsiniz. Taksitli alacağım diyorsanız şuan benim yüzümden ithalatçıda stoklar bittiğinden yeni siparişlerin gelmesi bekleniyor Yılbaşına doğru yada hemen sonrasında gelecektir. Şuan mallar gemide.

Yanına da 3-5k arası güzel bir vites alırsanız tadından yenmez.

@AdvocateD, yazdım da hocam bakmadı mesaja. Vitesi nereden alabilirim peki
Hocam satan yer bir konsol dükkanı yarın gün içinde cevap verirler. Geçen bir arkadaşımız daha gidip yerlerinden almıştı son bir yada iki adet kalmıştı ellerinde.

Vites olarak uygun fiyata bu ürün var.

Daha kaliteli kemikli hissiyatlı olan modeli de bu.

İthalatçının kendi sitesinde peşin fiyatı da bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…