20.000 TL'ye kadar laptop önerisi

Bütçe
20.000 TL

Bilhakfdis

Üyecik
Merhaba,

20 bin TL'ye kadar laptop bakıyorum. Günlük işlerde kullanılacak. Sarjının uzun gitmesi benim için önemli fakat 6-7 saat de gitmesini beklemiyorum.
Ben birkaç model buldum, aşağıya linklerini bırakıyorum.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim. https://www.gaming.gen.tr/urun/7105...-14-inc-full-hd-60hz-ips-level-freedos-laptop
(Reddit'te bazı yorumlar bataryasının 1-2 sene sonra ciddi düştüğünü belirtmiş)

Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
@Quezzy hocam Lenovo'nun işlemcisinin temel TDP'si 45W gözüküyor, bu şarj konusunda bir sıkıntı çıkartır mı?
@22304 hocam ürün çok güzelmiş fakat Acer marka laptoplarda yanlış bilmiyorsam RAM takılması durumunda garanti dışı kalıyor, biraz kafam karıştı o konuda doğrusu.
Laptopta oyun oynanmayacağı için u serisi işlemci almak daha mantıklı olur diye düşündüm.

@jdat hocam ürün çok güzelmiş fakat Acer marka laptoplarda yanlış bilmiyorsam RAM takılması durumunda garanti dışı kalıyor, biraz kafam karıştı o konuda doğrusu.
Normalde üreticiler doğru yapıldığı takdirde RAM, SSD yükseltmesine karışmazlar. Acer özelinde aksi bir durum var mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…