Kardeşim, öncelikle şunu belirteyim ki bahsettiğin araçlar oldukça genel. Bariz bir şekilde yapay zekaya sorup oradan aldığın bir liste gibi duruyor. Buradaki arkadaşlara sorsaydın, sana çok daha isabetli bir liste verebilirlerdi.
Bunun dışında, belirttiğin gibi verdiğin araçlar çok genel. Bütçenin düşük olduğunu anlıyorum ancak beklentilerin oldukça yüksek. Bu fiyat aralığında kalacaksan kesinlikle beklentilerini biraz düşürmen gerekecek. Kali Linux kurmak istediğini belirtiyorsun; o fiyata alacağın hemen hemen tüm sistemlere Kali'yi kurabilirsin. Ancak bu bütçeyle sanal makine işi biraz zor olabilir, akıcı bir deneyim için en azından 16 GB RAM gerekiyor.
Daha fazla çelişki var ama konuyu uzatmak istemiyorum. Önerim, bütçeni mümkünse yükseltmen yönünde; aksi takdirde kullanım sırasında bazı zorluklar yaşayabilirsin. İkinci olarak, Kali'yi ana işletim sistemi olarak kullanmanı önermem. Bunun yerine sanal makineye kurman daha sağlıklı olacaktır.
Alacağın bilgisayar muhtemelen tam olarak ihtiyacını karşılamayacaktır ve bu durum hem bölümünden hem mesleğinden hem de hayattan soğumana neden olabilir. Yine de bol şanslar dilerim.