20.000 TL'ye telefon önerisi

Bütçe
20.000 TL

Zaranon

Başarılı
20.000 TL bütçe ile bir telefon alınacak. Kullanacak kişi sosyal medya, telefonla konuşma ve arada sırada Candy Crush tarzı oyunlar oynayacak. Bu bütçede A36'nın SD işlemcisinden de ötürü iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum. A56 da bir seçenek fakat bütçeyi aşıyor. Redmi, Xiaomi tarzı donanımsal açıdan iyi olsalar da yazılımlarından ötürü düşünmüyorum. Farklı öneriniz var mı?

Yani zorlayıp A56 almak mantıklı eğer alınamıyorsa A37 beklenmeli.
A36'daki Snapdragon çip Samsung'un kronik sorunlu ürettiği bir çip.
Sağlamlık dayanıklılık ön planda ise magic 8 Lite da düşünülebilinir. Zaten başka seçenek kalmıyor. 18k da olsa Honor 400 önerirdim.

A36'daki Snapdragon çip Samsung'un kronik sorunlu ürettiği bir çip.

Nasıl bir kronik sorunu var? Pek duymamıştım bu sorunu. Yakınım da da A36 kullanan birisi var şikayetini duymadım da.

Nasıl bir kronik sorunu var? Pek duymamıştım bu sorunu. Yakınım da da A36 kullanan birisi var şikayetini duymadım da.

Genel olarak çok ısınma, ısınma kaynaklı performans kaybı. Herkes de bu sorun yaşanacak diye bir şey yok ama yaşayanlar fazla.
Mesela bir diğer sorunlu çipi 8 gen 1'i kullanıyorum aynı şikayet bende de var.
A37 sadece çip anlamında değil, kamera anlamında yüksek geliştirme alacak.

Yakın zamanda çıkacağından beklemek gerçekten mantıklı ama A37'de de yine Exynos kullanılacakmış. Keza A56'da da 1580 var. İyileştirseler de hala ısınıyor ne yazık ki Exynos. Bir vazgeçemedi Samsung şu Exynos'lardan. :/

Bu bütçede de pek alternatif yok, dediğiniz gibi ya A56 ya da Magic Lite olabilir. En mantıklı ve bütçeye uygun senaryo A37 beklemek gibi.

A56 yada Honor 400.

Ama tavsiyem A37’yi beklemeniz olucaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…