Özellikle bilindik markalardan Philips, Samsung vs yazılımıyla ilgili sorun çıkartmayan içinde YouTube gibi uygulamaları olan TV arayışım vardır. En fazla 109 ekran alabilirim. Bir de TV'lerin kendi yazılımları oluyormuş, Titan OS gibi bu konularda özellikle sıkıntı çıkarmayacak bir TV arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Özellikle bilindik markalardan Philips, Samsung vs yazılımıyla ilgili sorun çıkartmayan içinde YouTube gibi uygulamaları olan TV arayışım vardır. En fazla 109 ekran alabilirim. Bir de TV'lerin kendi yazılımları oluyormuş, Titan OS gibi bu konularda özellikle sıkıntı çıkarmayacak bir TV arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Bence gayet iyi özelliklere sahip bir TV. 43 inç ile istediğiniz boyutta hem de. Tizen işletim sistemine gelirsek Android TV'den daha hızlı çalışıyor. İllaki Android olsun diyorsanız TCL, Arçelik ve Beko bakabilirsiniz.
Bunu alabilirsin gönül rahatlığıyla izmirdeysen biz de Profilo bayisiyiz yardımcı olurum. 109 yerine 140 istersen Amazon’da Philips 55pus8309 kampanyada 21bin onu da alabilirsin
Özellikle bilindik markalardan Philips, Samsung vs yazılımıyla ilgili sorun çıkartmayan içinde YouTube gibi uygulamaları olan TV arayışım vardır. En fazla 109 ekran alabilirim. Bir de TV'lerin kendi yazılımları oluyormuş, titan OS gibi bu konularda özellikle sıkıntı çıkarmayacak bir TV arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.