Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 8 Mayıs 2026 #11 Mortal Kombat serisine bakabilirsiniz dövüş oyunu seviyorsanız.
GhostOps Becerikli Katılım 21 Kasım 2025 Mesajlar 212 Beğeniler 120 8 Mayıs 2026 #12 Ömer_Yeter dedi: Mortal Kombat serisine bakabilirsiniz dövüş oyunu seviyorsanız. Genişletmek için tıkla... MK serisi oynanmaz halde bana göre oyunu yalayıp yutmuş kişiler yüzünden online girilmiyor.
Ömer_Yeter dedi: Mortal Kombat serisine bakabilirsiniz dövüş oyunu seviyorsanız. Genişletmek için tıkla... MK serisi oynanmaz halde bana göre oyunu yalayıp yutmuş kişiler yüzünden online girilmiyor.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.739 Çözümler 9 Beğeniler 2.673 Yer KKTC | Gazimağusa 8 Mayıs 2026 #13 Ömer_Yeter dedi: Mortal Kombat serisine bakabilirsiniz dövüş oyunu seviyorsanız. Genişletmek için tıkla... Dövüş oyunlarını sevmiyorum. Aklımda tutmam gereken çok fazla şey oluyor. GhostOps dedi: Eki Görüntüle 247602 Genişletmek için tıkla... Game Pass üzerinden bitirmiştim. Güzel oyun ama bu fiyat fazla.
Ömer_Yeter dedi: Mortal Kombat serisine bakabilirsiniz dövüş oyunu seviyorsanız. Genişletmek için tıkla... Dövüş oyunlarını sevmiyorum. Aklımda tutmam gereken çok fazla şey oluyor. GhostOps dedi: Eki Görüntüle 247602 Genişletmek için tıkla... Game Pass üzerinden bitirmiştim. Güzel oyun ama bu fiyat fazla.