20 bin TL'ye ikinci el telefon önerisi

Bütçe
20.000 TL
Bu fiyat bandında ikinci el telefon arıyorum. Aklıma garantili S23 256 GB yattı.
Ne düşünüyorsunuz? Önerilerinizi alabilirim.

Yani zaten bir indirim kuponu denk getirip hala 22-23'e sıfır S24 FE düşürebiliyorsun, değmez açıkçası bana sorarsan.

20kya ikinci el saçma S24 FE var nerediyse

Bu fiyat bandında ikinci el telefon arıyorum. Aklıma garantili S23 256 GB yattı.
Ne düşünüyorsunuz? Önerilerinizi alabilirim.
Sıfır S24Fe alabilirsiniz bu fiyata. S23’de güzel olabilir aslında.

Ama Samsung FE’ye bir evlatlık gibi baktı. Resmen ihanet etti. FE’ye ayrımcılık yapıyor. Yani kısacası 24FE daha iyi bile olsa S23’e gelir güncellemeler önce.

Yani zaten bir indirim kuponu denk getirip hala 22-23'e sıfır S24 FE düşürebiliyorsun, değmez açıkçası bana sorarsan.

Preimum hissiyat vermesi, FE serisinden olmadığı ve uzun vadede Exynos işlemcileri güven vermediği için S23 tercih edesim geliyor bana. 6 yıl sonrası Exynos işlemcilerin Snapdragon kadar optimizasyon sağlayacaklar mı emin değilim.

Kamera gibi bazı konularda mühim farklar var ama S23 yerine S24 FE almaya değecek bir sebep var mı?
Güncelleme gecikmesi gibi basit konular benim için önemli değil.

S24Fe daha iyi olur ancak S23 konforunu bulamazsınız. Daha premium cihaz sonuçta.

Nothin phone da tercih edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…