20 bin TL'ye kadar iş için laptop önerisi

Bütçe
20.000 TL

noziyes

Uzman
20 bin TL'ye kadar iş için laptop önerisi Zoom vs. gibi yerlerde kullanılacak oyun oynanmaz.

Teşekkürler

20 bin TL'ye kadar iş için laptop önerisi Zoom vs. gibi yerlerde kullanılacak oyun oynanmaz.
Huawei Matebook D16 2024 alabilirsiniz. Ama bence dediğiniz gibi sadece Zoom içinse bir tablet almanız daha iyi olur. Hem daha uygun fiyata gelir hem de taşınabilirliği daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tablet pek sevmiyorum laptop daha iyi geliyor dediğiniz laptopada bakacağım.

Bu kadar üst düzey bir şeye gerek yok şu anlık.
Lenovo V15 G4 40GB RAM, 1TB ve i5-13420H laptop da geçenlerde 20 bin altindayken şimdi 24'e çıkmış. Baska da bir şey gelmiyor aklıma. Yukarıdaki öneriler güzel.

@noziyes Harici ekran kartlı oyuncu laptoplarına girmeye gerek yok. Onun dışında Lenovo V15'ler fiyatına göre kuvvetli bileşenler sunuyorlar fakat ekran tipleri TN, çamur gibi görüntü alırsınız yani. Matebook D16'lar da güzel fakat 4-5K fiyat daha ucuza 16 RAM'lı Acer daha tercih edilebilir. D16'nın tek artısı ekranı, hakkını yiyemem ama, ekranı cidden premium hissettiriyor. 5K için değer mi, bence değmez, ama yine de tercih sizindir.

Bu laptopu kullanıyorum. 1 haftalık deneyimlerime göre şu anlık 0 eksisi mevcut. Tabii bu bütçeye göre.
Gayet güzel evet, geçen haftalarda 12.899 TL'ye satılıyordu ama şimdi 14 küsür olmuş. Yine de hala tercih edilebilir benim gözümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…