20 saatlik otobüs yolculuğu için önerileriniz nelerdir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Roronoa Zoro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 233
  • Etiketler Etiketler
    otobüs

Roronoa Zoro 22

Çalışkan
20-22 saat otobüs yolcuğu yapacağım. Tavsiyeleriniz nedir? Daha önce en fazla 7-8 saatlik deneyimim oldu. Kamil Koç'la gideceğim.

Otobüs serin olduğu için uzun kol + kot ceket giyeceğim. Ama otobüste uyuyamıyorum. Bu beni çok yoracak. Sabah 6-7 gibi varacağım.

İllaki uyursun, merak etme. Çok zorlanıyorsan, uykusuz şekilde bin. Ben de pek uyuyamam ama yemek konan kısmı açıp, kolumu koyup yatıyorum.

Yaklaşık varicağın saatin yarım saat öncesine alarm kur, ne olur ne olmaz diye. Yanında bozuk para olsun, dinlenme tesisinde tuvalete gitmek için. Bazen tesislerin yanında petrol oluyor; orada beleş oluyor tuvaletler. Süt, kek ve su gibi şeyler koy çantana, atıştırma amaçlı. Telefonun ve varsa powerbank'inin şarjını fulle, binmeden önce. Benim aklıma gelenler bunlar.

İllaki uyursun, merak etme. Çok zorlanıyorsan, uykusuz şekilde bin. Ben de pek uyuyamam ama yemek konan kısmı açıp, kolumu koyup yatıyorum.
Bayılmazsam uyuyamam herhalde. Koltukta uyumaya alışkın değilim. Alan dar :/

Powerbank ve telefon hazır. Storytel'de 1-2 kitap indirdim. 1-2 Kick yayın videosu indireceğim. 1 sezonda dizi indirsem yeter sanırım.

Bu tür uzun yolculuklar için Pamukkale Jumbo'yu öneririm, eğer varsa tabii. Dizi indirecekmişsin zaten, 3-5 YouTube videosu indirip izleyebilirsin. Offline oyun kurabilirsin telefon veya laptop'a.

Seyahat boyun yastığı ve uyku bandı çok iş görür. Müzik dinlerken uyuyamıyorsan 2 tane kulak tıkacı al.

Bu tür uzun yolculuklar için Pamukkale Jumbo'yu öneririm, eğer varsa tabii. Dizi indirecekmişsin zaten, 3-5 YouTube videosu indirip izleyebilirsin. Offline oyun kurabilirsin telefon veya laptop'a.
Yaşadığım şehirde Pamukkale turizm yok. Gideceğim yer Pamukkale zaten :/

Powerbank'e ihtiyacın yok, şarj aletini al yanına yeter. Umarım 2+1 otobüste tekli koltuk tercih etmişsindir. Yıllardır otobüs yolculuğu yapan ve çok seven birisi olarak ister istemez otobüste uyursun.
Otobüse biner binmez koltuğunu arkaya yatır kimse görmeden
Yastık mutlaka al boynun için harika oluyor.
Şapkalı bir hırka giy, tak şapkanı kıvrıl koltukta kalçanı yan döndürerek yat umursama.

-Powerbank
-Aktif Gürültü Engelleyici (anc) kulaklık
-Boyun yastığı
-Hemoroid minderi(adı bu şekilde geçiyor oturma simidi diyen de var)
-Göz bandı
-Sevdiğin birkaç atıştırmalık
-Offline 1-2 oyun​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…