200.000 TL'ye gaming laptop önerisi

Bütçe
200.000 TL

Issle

Üyecik
Arkadaşlar merhaba, yıllar önce ASUS ROG STRIX 3050 satın almıştım ve gayet memnundum ilk zamanlar. Daha sonra RGB dolu olması, kasanın oyuncu bilgisayarı olarak bağırması, LCD ekranın kalitesizliği ve özellikle sadece internette gezinirken bile 1-2 saatlik batarya ömrü kalması beni MacBook ailesine itti ve MacBook Pro aldım. Aldığım günden beri aşırı memnunum. Ancak şimdi yıllar sonra oyun oynamak için de bir adet güçlü bir Windows PC satın almak istiyorum. Bu durumda laptop ile kasa arasında çok git-gel yapıyorum. Daha önce hiç OEM kasa almadım ve çok ön yargılarım var fakat gaming laptopların da fiyatları ortada.

Zephyrus serisi almak için araştırdım fakat ince olduğu için ısınma sorunu olduğunu duydum, bu benim için pek önemli değil ama bir forum yazısında bir arkadaşın sorun yaşadığını ve servisin o kadar pahalı bir ürün alan müşterisine bile üstünkörü davrandığını gördükten sonra o ürüne o kadar para vermekten vazgeçtim gibi açıkçası. (Arkadaş Tüketici Hakem Heyeti'ne kadar gidiyordu.)

Açıkçası benim aradığım parlak OLED bir ekran, RTX 5070 Ti veya RTX 5080 GPU, minimum 32 GB RAM ve güzel bir işlemci. İşlemci konusunda da Intel'in yeni işlemcileri ve AMD arasında kalıyorum. Daha önce AMD kullanmıştım ve memnundum ve Intel hakkında çok şikayet duyuyorum. Bütçem 200K civarı diyebiliriz. Çok üstüne çıkma taraftarı değilim; alt tarafı bir oyun bilgisayarı. Yurt dışından alma şansım da var duruma göre. GTA 6 proof olması benim için çok önemli.

Siz olsaydınız bu şartlar altında hangi kasalara veya gaming laptop'lara yönelirdiniz, Zephyrus alır mıydınız? Yoksa MSI Raider veya Stealth serisi gibi bir cihaz mı? ASUS ROG Scar, Lenovo Legion Pro, HP Omen... Birçok seçenek mevcut, önerilerinize açığım.

Biz olsaydık bu fiyatlara OLED'i faktır edip 5090 alırdık galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…