EQUA

Başarılı
Bir haftadır CS2'de ping değerlerim stabil olarak çok yüksek. Oyuna girmeden önce ayarlardan kontrol ettiğimde AB sunucularında 50-70 ms arası değişen pingler gözüküyor fakat oyuna girdiğim zaman 200+ ms pingli maçlar denk geliyor. Tekrar sunucu pinglerine baktığım zaman ya AB sunucuları olmuyor ya da onlar da yüksek pingli oluyor ve belli bir süre sonra yine düşük ping gösteriyor. Zaman zaman da bağlanma ekranında takılı kalıyor.

İnternet sağlayıcım Superonline. 200 Mbps fiber kullanıyorum, kablo ile bağlıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaman zaman Avrupa sunucuları çok yoğun olunca uzaktaki diğer sunuculara atabiliyor maçı. Maçı kabul etme ekranında yüksek gecikme değeri alacağın bir oyun olacaksa sunucu konumu ve gecikme değerini yazıyor ona dikkat ederek kabul etmezseniz sorun yaşamazsınız.

Zaman zaman Avrupa sunucuları çok yoğun olunca uzaktaki diğer sunuculara atabiliyor maçı. Maçı kabul etme ekranında yüksek gecikme değeri alacağın bir oyun olacaksa sunucu konumu ve gecikme değerini yazıyor ona dikkat ederek kabul etmezseniz sorun yaşamazsınız.

Yüksek ping yazan maçlardan olabildiğince çıkıyorum zaten faka %80 yüksek ping denk geliyor.

Yüksek ping yazan maçlardan olabildiğince çıkıyorum zaten faka %80 yüksek ping denk geliyor.
Kabul edilebilir en yüksek gecikme değerini 55 ya da 60 olarak ayarlarsanız gelmez sunucular çok yoğun olmadığı sürece. "mm_dedicated_search_maxping 50" 50 değerini istediğiniz gecikme değeri ile değiştirerek ayarlayabilirsiniz.

Kabul edilebilir en yüksek gecikme değerini 55 ya da 60 olarak ayarlarsanız gelmez sunucular çok yoğun olmadığı sürece. "mm_dedicated_search_maxping 50" 50 değerini istediğiniz gecikme değeri ile değiştirerek ayarlayabilirsiniz.

Bu dediklerim 60 olarak ayarlıyken oluyor.