200 TL 32-64 GB flash bellek önerisi

Bütçe
200 TL

termalmacun

Başarılı
Şu an Kingston DT50 16 GB modelini kullanıyorum, hızından vs. çok memnunum ama elimde başka 16 GB flash olmadığı için format USB'sine çevirdim ve mecbur yeni bir tane flash gerekiyor. Formattan sonra tekrar biçimlendir derseniz acil bir durumda vs. ne olur ne olmaz diye biçimlendirmiyorum. Bu yüzden 32-64 GB bir flash bellek almaya karar verdim ama kararsız kaldım. Kingston'un aşağıdaki linkteki modeli nasıldır? Kullanan var ise bilgi verebilir mi? Fiyat olarak ucuz gelmesi gözüme güzel geldi.

Bunu alın 128 GB Kingston aynı fiyat.

Ya da.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yine arada 90TL var, bir de bana maksimum 64 GB yeter diye düşünüyorum. Bu attığınız zaten benim attığım linkteki ürünün 128 GB versiyonu.

Exodia almayın, hızları rezil.

Laptop zaten eski, vaat verdiği hızda çalıştırması imkansız. Çok hızlı olmasına da gerek yok aslında.

bence 128 GB lık versiyonu alın

Laptop zaten eski, vaat verdiği hızda çalıştırması imkansız. Çok hızlı olmasına da gerek yok aslında.
Yine de hizi yuksek bir sey alin, lazim oldugunda ise yarasin. Butceyi asmiyor hem, bosuna dandik Exodia almaya gerek yok. Kingston'larin hizlari USB 2.0'a gore bile rezil acikcasi. Attigim iyidir, 3 senedir kullaniyorum catir catir calisiyor.

Yine de hizi yuksek bir sey alin, lazim oldugunda ise yarasin. Butceyi asmiyor hem, bosuna dandik Exodia almaya gerek yok. Kingston'larin hizlari USB 2.0'a gore bile rezil acikcasi. Attigim iyidir, 3 senedir kullaniyorum catir catir calisiyor.
usb 3.2 nasıl 2.0 dan yavaş olur

USB 3.2 nasıl 2.0'dan yavaş olur abartma.
USB 3.2 olmasının uyduruktan adlandırma olması dışında sıkıntı yok.

Yazma hızları bu seride tamamen rezalet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…