200 TL'ye flash bellek önerisi

Bütçe
150-200 TL

EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Merhaba,
150-200 TL arası, genelde Windows flashlamak ve resim video taşımak için flash bellek arıyorum. Minimum 32 GB olmalı. Yazma ve okuma hızının çok yüksek olmasına gerek yok, 50 MB bile ideal. Muhtemelen bu fiyat bareminde çok kalite farkı olmaz ama yine de sormak istedim. Şimdiden teşekkürler. @Toby Fox

Teşekkürler hocam.

Önceki konulardan biraz bakarak bu modelleri buldum, yazma hızı olarak hangisi daha iyidir?
1 2 3
Lexar'i ele önce.

Yazma hızı iki modelde de ayni. Okuma da ayni. Ultra Luxe malzeme kalitesi iyi.

Cruzer Glide ile bu attıklarınızın hızları da hemen hemen aynı.

Attığım Hikvision 140 okuma 50 yazma veriyordu. Malzeme kalitesi gerçekten iyi. 234 TL ve 64 GB. Ona bakılabilir, ek olarak Type-C portu var. Lazım değil derseniz Cruzer Glide olabilir. Size malzeme kalitesi mi lazım depolama miktarı mı?

@Toby Fox, vallahi isterse çamurdan yapılsın umurumda olmaz, yüksek yazma hızı versin yeter, depolama alanı olarak bir beklentim yok, 32 GB olduktan sonra benlik sorun yok.

@Toby Fox, Kuponum olduğu için ve çok ucuza geldiği için bu modeli aldım. Sonuçlar böyle:

Son düzenleme:
Sonuçlar gayet iyi, çok ısınan bir model olduğu için pek önermiyordum normalde. Ama ucuza geldiği için güzel bir tercih olmuş.

Sonuçlar gayet iyi, çok ısınan bir model olduğu için pek önermiyordum normalde. Ama ucuza geldiği için güzel bir tercih olmuş.
Isındığı zaman hız düşürüyorsa belki sorun çıkarabilir ama 70 liraya bence gayet iyi bir performans.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…