Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 14 Ağustos 2024 #11 lastdarkwave dedi: Hocam yeniden rahatsız ediyorum ama bütçeyi biraz yükselttim ve dediğiniz B550 MSI almaya karar verdim. Bunun yerine önereceğiniz maksimüm 3500TL civarında var mı yoksa bunu mu alayım. Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 1600AF B550 desteklemiyor diye biliyorum. Bu sebeple B450 almak daha mantıklı. Bu arada kasanız nedir? Öneri; MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
lastdarkwave dedi: Hocam yeniden rahatsız ediyorum ama bütçeyi biraz yükselttim ve dediğiniz B550 MSI almaya karar verdim. Bunun yerine önereceğiniz maksimüm 3500TL civarında var mı yoksa bunu mu alayım. Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 1600AF B550 desteklemiyor diye biliyorum. Bu sebeple B450 almak daha mantıklı. Bu arada kasanız nedir? Öneri; MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
KS KS L lastdarkwave Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 23 Beğeniler 14 14 Ağustos 2024 #12 Geraltın kılıcı dedi: Ryzen 5 1600AF B550 desteklemiyor diye biliyorum. Bu sebeple B450 almak daha mantıklı. Bu arada kasanız nedir? Öneri; MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... İşlemci değişiminde de bulundum hocam eklemeyi unuttum. Ryzen 5 5600 yaptım işlemciyi. Yani istediğiniz anakartı önerebilirsiniz. Kasa sadece Matx anakartları alıyor galiba hocam. Revenge marka küçük kasa. Revenge R2-d2 Mikro Atx Fansız Boş Mesh Panel Akrilik Mini Bilgisayar Kasası - Fiyatı, Yorumları Revenge R2-d2 Mikro Atx Fansız Boş Mesh Panel Akrilik Mini Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Geraltın kılıcı dedi: Ryzen 5 1600AF B550 desteklemiyor diye biliyorum. Bu sebeple B450 almak daha mantıklı. Bu arada kasanız nedir? Öneri; MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... İşlemci değişiminde de bulundum hocam eklemeyi unuttum. Ryzen 5 5600 yaptım işlemciyi. Yani istediğiniz anakartı önerebilirsiniz. Kasa sadece Matx anakartları alıyor galiba hocam. Revenge marka küçük kasa. Revenge R2-d2 Mikro Atx Fansız Boş Mesh Panel Akrilik Mini Bilgisayar Kasası - Fiyatı, Yorumları Revenge R2-d2 Mikro Atx Fansız Boş Mesh Panel Akrilik Mini Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 14 Ağustos 2024 #13 lastdarkwave dedi: İşlemci değişiminde de bulundum hocam eklemeyi unuttum. Ryzen 5 5600 yaptım işlemciyi. Yani istediğiniz anakartı önerebilirsiniz. Kasa sadece Matx anakartları alıyor galiba hocam. Revenge marka küçük kasa. Revenge R2-d2 Mikro Atx Fansız Boş Mesh Panel Akrilik Mini Bilgisayar Kasası - Fiyatı, Yorumları Revenge R2-d2 Mikro Atx Fansız Boş Mesh Panel Akrilik Mini Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr lastdarkwave dedi: İşlemci değişiminde de bulundum hocam eklemeyi unuttum. Ryzen 5 5600 yaptım işlemciyi. Yani istediğiniz anakartı önerebilirsiniz. Kasa sadece Matx anakartları alıyor galiba hocam. Revenge marka küçük kasa. Revenge R2-d2 Mikro Atx Fansız Boş Mesh Panel Akrilik Mini Bilgisayar Kasası - Fiyatı, Yorumları Revenge R2-d2 Mikro Atx Fansız Boş Mesh Panel Akrilik Mini Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... link değişti.
lastdarkwave dedi: İşlemci değişiminde de bulundum hocam eklemeyi unuttum. Ryzen 5 5600 yaptım işlemciyi. Yani istediğiniz anakartı önerebilirsiniz. Kasa sadece Matx anakartları alıyor galiba hocam. Revenge marka küçük kasa. Revenge R2-d2 Mikro Atx Fansız Boş Mesh Panel Akrilik Mini Bilgisayar Kasası - Fiyatı, Yorumları Revenge R2-d2 Mikro Atx Fansız Boş Mesh Panel Akrilik Mini Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr lastdarkwave dedi: İşlemci değişiminde de bulundum hocam eklemeyi unuttum. Ryzen 5 5600 yaptım işlemciyi. Yani istediğiniz anakartı önerebilirsiniz. Kasa sadece Matx anakartları alıyor galiba hocam. Revenge marka küçük kasa. Revenge R2-d2 Mikro Atx Fansız Boş Mesh Panel Akrilik Mini Bilgisayar Kasası - Fiyatı, Yorumları Revenge R2-d2 Mikro Atx Fansız Boş Mesh Panel Akrilik Mini Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... link değişti.
KS KS L lastdarkwave Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 23 Beğeniler 14 14 Ağustos 2024 #14 Geraltın kılıcı dedi: Amazon.com.tr link değişti. Genişletmek için tıkla... Şu an önerdiğiniz B550 yani iyi diyorsunuz. Kasa linki bozuksa burdan bakabilirsiniz.
Geraltın kılıcı dedi: Amazon.com.tr link değişti. Genişletmek için tıkla... Şu an önerdiğiniz B550 yani iyi diyorsunuz. Kasa linki bozuksa burdan bakabilirsiniz.
Geraltın kılıcı Üstün Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 6.508 Çözümler 19 Beğeniler 3.752 Yer Cintra 14 Ağustos 2024 #15 lastdarkwave dedi: Şu an önerdiğiniz B550 yani iyi diyorsunuz. Kasa linki bozuksa buradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... B550 M-ATX yani kasanıza sığar.
lastdarkwave dedi: Şu an önerdiğiniz B550 yani iyi diyorsunuz. Kasa linki bozuksa buradan bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... B550 M-ATX yani kasanıza sığar.