2000 TL DDR5 RAM önerisi

EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
B650M-K anakart aldım, çok pahalı olmayan ortalama 2 bin TL civarı DDR5 RAM arıyorum. Patriot Viper Venom 8x2 kit 1.800TL civarı alınır mı? 2K'yı çok geçmeden RAM önerisi yapar mısınız?

B650M-K anakart aldım, çok pahalı olmayan ortalama 2 bin TL civarı DDR5 RAM arıyorum. Patriot Viper Venom 8x2 kit 1.800TL civarı alınır mı? 2K'yı çok geçmeden RAM önerisi yapar mısınız?

Bu ikisinden birini al. AM5 sokette 4 slotu da doldurunca sapıtıyor ramler. 1 tane daha aynısından alır takarsın sonra 32GB olarak kullanırsın.

@824, Uzun bir süre tekrar RAM alamam muhtemelen, Kingston 2'li 5200MHz versiyonu var, kısmen aynı paraya performans farkı olur mu?

@824, uzun bir süre tekrar RAM alamam muhtemelen, Kingston 2'li 5200MHz versiyonu var, kısmen aynı paraya performans farkı olur mu?

Tek modül 6000/16gb daha iyi olur.(yükseltme açısından)

Bu işinizi görür sanırım ileride 32'ye geçiş yaparsınız hem 6000 MHz kullanabilirsin.

@Talha Yiğit, Ramleri zaten son paramla alıyorum, sonradan elime pars geçeceğini hiç sanmıyorum çünkü anakartın taksidi var, he mucizevi bir olay olursa hallederim ben .

2x8 DDR5'in performans çok kötü, bank group sayısı daha az 16 GB'lık modüllere göre o yüzden sakın 8 GB DDR5 RAM alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…