2000 TL gamepad önerisi

springtrap

Çalışkan
2000TL bütçem var. Aklımda biraz ekleyip ATK Battle axe Pro almak var. Düz halini almak yerine 500 TL verip Pro almak daha mantıklı geliyor. Fantech shooter III de fiyatıına göre güzel performans sunuyor. Önerilerinizi bekliyorum.

KK3 Pro.

Hocam bu connect game güvenilir site mi? Diğer sitelerde 2500 tl gibi fiyatlara satılırken burda 1800 tl ye satılıyor.

Yakın zamanda klavye satın aldım. EasySMX ve bazı markaların yerel satıcısı. Şu an bu üründe kampanya olması lazım. Site arayüz vb. genel olarak berbat olduğundan, indirim olduğunu belirten görsellikler de yok.

Acaba iade ürünü falan mı ondan mı ucuz demeyin iade gibi bir şey yok çünkü connect Game'in satış sonrası desteği yok. Üründe sorun varsa direkt elinizde patlıyor haberiniz olsun, çok sıkıntılı satıcı bende diğer sitelerden ucuz diye fare almıştım hani fare işte ne olabilir ki ama 1 ayda şarj olmayı bıraktı elimde patladı.
Şanslı alışverişler dilerim umarım üründe bir sorun yoktur, varsa çöpe giden 1800TL olur sadece.

Distribütörü oldukları markalarda satış sonrası destekleri iyi. Elime çıtır problemli bi easysmx x10 geçmişti yenisini yolladılar.

Distribütörü oldukları markalarda satış sonrası destekleri iyi. Elime çıtır problemli bir EasySMX X10 geçmişti yenisini yolladılar.

Delux marka fareydi artık satmıyorlar bile hatta Delux marka hiçbir şey yok sitede ya da o kadar çöp bir siteki bulamadım.
Hala distribütör olarak gözüküyorlar Delux için.
Hiç ürün yok nedense.

Hocam bu connect Game güvenilir site mi? Diğer sitelerde 2500 TL gibi fiyatlara satılırken burada 1800 TL'ye satılıyor.

Zaten sattıkları çoğu şey hep diğer sitelerden daha ucuz? Ne bitmez kampanyaymış açılış kampanyasıydı herhalde yıllardır bitmedi her şeyi ucuzdan ne güzel satıyorlar. Yenilenmiş ürün olmadıklarından emin miyiz?
Bu siteden kimse alışveriş yapmasın batsın, batsınlar.
Sadece biraz araştırın donanım arşivi ve technoaptta bu site dışında bu kadar şikayet edilen önerilmeyen bir başka site yok.

28 Haziran'da başladı kampanya, yillardir değil. Arkadaşım klavye aldı arızalı çıktı direkt olarak değişim yaptılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…