2000 TL klavye önerisi

Bütçe
1000-2000
Corsair adminleri biraz değişik.

Burada da görebilirsin Polycarbon keycap kullandığı açıkça yazıyor. Vasat kalitesinin nedeni de bu.

Corsairin ABS olarak tabir ettiği şey muhtemelen Polycarbon. Ama ikisi farklı şeyler.

Evet RGB Pro'dan bahsediyordum. Switchleri hakkında olumsuz yorum gördüm bayağı ve uzun vaade de pek iyi klavye değilmiş. Rampage Hydra R6 nasıl sizce?
@vanillamint
@Murathefounderofgrbn

Aslında Corsair set çok yapmak istiyordum ama nasip olmayacak sanırım...

Hydra R6 çok daha kötü bir klavye. Huano switch kullanıyor ona rağmen hayvan gibi pahalı.

Dostum illa full mü istiyorsun?

Hydra R6 çok daha kötü bir klavye. Huano Switch kullanıyor ona rağmen hayvan gibi pahalı.

Dostum illa Full mü istiyorsun?

Evet Full tercihimdir. Ajazz, dareu gibi markaların klavyelerini istemiyorum. Bilinen markalardan olursa güzel olur. İsteklerimi ana kısma yazmıştım zaten bakabilirsiniz.

O zaman üzülerek söylüyorum ki çok kötü bir klavye seçmek üzeresiniz bu kadar da netim bu konuda.

Daha herhangi bir tercihte bulunmadım. Şu anda aklımdaki model K60 sadece o kadar. Teknolojik ürün almaktan gerçekten nefret ediyorum. Uçsuz bucaksız bir dünya gibi. Bir şeye bakıyorsun bir kesim sorunlu bir kesim sorunsuz diyor ya da daha iyisi falan oluyor. Neyi seçsem hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…