2000 TL'ye PSU önerisi

Bütçe
2.000 TL

Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
2. kasamda şu an Aerocool VX Plus 600W var. 600W yazsa da yazan değerleri vermiyor. Kernel Power 41 63 veriyor sürekli. Bunu satıp 2000 TL ile bir PSU bakıyorum.

Sistemde R9 380, 24 GB RAM, R3 1200 (yükseltilecek) ve 2 adet SSD var.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Arlecchino arkadaşımın attığı PSU Iyzico ve parolapara kampanyalarıyla beraber 350 TL civarına geliyordu. Bir değerlendirin derim. Ayrıca idefixte 1725 TL'ye aynı ürün mevcut.

@Arlecchino arkadaşımın attığı PSU Iyzico ve parolapara kampanyalarıyla beraber 350 TL civarına geliyordu. Bir değerlendirin derim. Ayrıca idefixte 1725 TL'ye aynı ürün mevcut.

Iyzico ve parolapara kullanmıyorum. Iyzico da kimliğimi onaylayamıyorum parolaparaya da güvenmiyorum. Eğer PSU kaliteliyse idefixden alabilirim.

Hepsinin satıcısı sanırım Gaming.Gen.TR. PSU kolay bozulan bir parça değil bence sorun olmaz.

Kolay bozulması önemli değil ben direkt firmaya para kazandırmak istemiyorum. Zamanında çok sinirimi bozdular.

Iyzico ve parolapara kullanmıyorum. Iyzico da kimliğimi onaylayamıyorum parolaparaya da güvenmiyorum. Eğer PSU kaliteliyse idefixden alabilirim.

2 tarafta da bende onaylayamadım kimliğimi. Enermax yıllardır güvenilir PSU'lar üretiyor. Bence kalitelidir.

İdefixde de Gaming.Gen.TR satıyor.

Eki Görüntüle 151058

Hocam satıcı betaplus yazıyor. Gaming.Gen.TR aynı zamanda betaplus satıcılığıyla diğer mağazalarda da mı satış yapıyor. Bilmediğimden soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…