Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Dolap'ta hiç kullanılmamış jelatinli Sony Xperia m4 apua satılıyordu. İlk başta almak istedim sonra eski telefonum çok var diye almadım. 1000 liraya satıldı
Isınma sorunu, yan kapak düşmesi ve aniden ölüm uykusuna yatmasi (sonradan yazılımla çözüldü galiba) dışında cok guzel cihaz. Materyali cok premium, o zaman icin 4K, portre ve su gecirmezlik tam future-proof ya.
Dediginiz sorunlarin hepsini yasamama ragmen yeniden kullanmak istiyorum. SD800-801 serisinin isinma sorunu vardi evet, cayir cayir oluyordu alet en ufak bir oyunda bile. Ama simdiki essek telefonum A55 5G kadar kalin ve tasimasi zor degil en azindan.
Dediginiz sorunlarin hepsini yasamama ragmen yeniden kullanmak istiyorum. SD800-801 serisinin isinma sorunu vardi evet, cayir cayir oluyordu alet en ufak bir oyunda bile. Ama simdiki essek telefonum A55 5G kadar kalin ve tasimasi zor degil en azindan.
Gerçekten iyi fotoğraflar, tabii bi' iPhone 6'm olmasa da (!) elinize sağlık hocam, bunlar düzenlense çok daha iyi olur diye düşünüyorum, gerçi kim bilir kaç MB olurlar