Detaylar
Kim cevapladı?Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
13 inch'mi ekranın? 13'inch'lere güncelleme gelmiyor.Merhaba, araştırmam kadarıyla 2019 MacBook Pro’lara da macOS 26 güncellemesi geliyormuş ama bana hâlâ gelmedi. Beta güncellemelerini de açtım ama yine yok. Nasıl güncelleyebilirim?
mete01
Üstün
Merhaba, araştırmam kadarıyla 2019 MacBook Pro'lara da macOS 26 güncellemesi geliyormuş ama bana hâlâ gelmedi. Beta güncellemelerini de açtım ama yine yok. Nasıl güncelleyebilirim?
16 inçler destekliymiş 13 inçe destek yok ancak Intel bir Mac destekli olduğu için OCLP ile yapabilirsiniz.
nefersefa
Uzman
13 inch olması lazım, teşekkürler.13 inch'mi ekranın? 13'inch'lere güncelleme gelmiyor.
Eki Görüntüle 218479
OCLP nedir acaba? Nasıl yapabilirim?16 inçler destekliymiş 13 inçe destek yok ancak Intel bir Mac destekli olduğu için OCLP ile yapabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
mete01
Üstün
13 ınch olması lazım, teşekkürler.
OCLP nedir acaba? Nasıl yapabilirim?
OpenCore Legacy patcher. Kullandığınız cihazın ID kontrolünü bypass edip üst sürümlere yükselmesini sağlıyor. Techolay YouTube kanalında nasıl yapılacağına dair video var.
- Makaleler
- 7
4 T. Bolt 13'' MBP ve 16'' 2019 MBP modelleri disinda Tahoe destekleyen bir Intel Macbook yok, sizin cihaziniz da destek listesi icinde degil bu yuzden.
OCLP'nin daha Tahoe destegi gelmedi. Gecikme olmadigi surece kis bitmeden desteginin gelmesini bekliyoruz. T2 ve yeni Liquid Glass islerini oldukca zorlastiriyor, bu yuzden uzun suruyor. Su anda OCLP ile Tahoe kurulumu YAPMAYIN. Post install patchler calismayacaktir ve Mac'inizi brickleyebilirsiniz.
Tahoe kurmak bu kadar istiyorsaniz, yapabileceginiz en mantikli sey OCLP'nin Tahoe destegini beklemek.
OCLP'nin daha Tahoe destegi gelmedi. Gecikme olmadigi surece kis bitmeden desteginin gelmesini bekliyoruz. T2 ve yeni Liquid Glass islerini oldukca zorlastiriyor, bu yuzden uzun suruyor. Su anda OCLP ile Tahoe kurulumu YAPMAYIN. Post install patchler calismayacaktir ve Mac'inizi brickleyebilirsiniz.
Tahoe kurmak bu kadar istiyorsaniz, yapabileceginiz en mantikli sey OCLP'nin Tahoe destegini beklemek.
nefersefa
Uzman
Çok teşekkür ederim4 T. Bolt 13'' MBP ve 16'' 2019 MBP modelleri disinda Tahoe destekleyen bir Intel Macbook yok, sizin cihaziniz da destek listesi icinde degil bu yuzden.