Sende ne kadar düştüler hocam, bilgi verme ihtimaliniz var mı?
2026 modelden 739 bin lira indirdiler. Sonraki gelecek partilerde sanırım aracın gümrük değeri nedeniyle %100 ÖTV dilimine geçecekmiş, birkaç ay içinde çok ciddi fiyat artışı görülebilir hatta muhtemelen VZ Line paketi getirmeyebilirler.

Bu arada şunu da söyleyeyim; bu fiyata daha mantıklı seçenekler var. Bazı markalar mantıkla seçilmiyor. :)

Düzenleme: Bugün Terramar VZ-Line'ı teslim alıp 90 km kadar yol yaptım. Formentor'un kötü olduğu her şeyi düzeltmiş çok daha tam bir model. Yalıtım ciddi anlamda iyi üst paketle birlikte, konfor da Cupra modunda değilseniz ortalamanın üstünde hatta 20" jantlara rağmen 2022 Sportage'dan daha konforlu. SUV için sürüşü ve yol tutuşu iyi, donanımlar zaten gırtlak durumda ama arka koltuklarda ısıtma ve ön koltukta soğutma isterdim. 3 bölgeli klima gibi şeyler yerine bu ikisini isterdim. HUD gösterge mükemmel çalışıyor, bu kadar iyi olacağını beklemiyordum. Bence şimdilik tek şikayet edilecek kısım bazı fiziksel düğmeli olmasını istediğim şeyler dokunmatik ekrandan ayarlanıyor. Direksiyon üstü tuşlar yeterince fiziksel özelliğe kolayca ulaşmayı sağlasa da klima ve stop/start gibi özelliklerin de fiziksel butonlarla ayarlanmasını tercih ederdim. Yakıt tüketimi karmada 7.3 litre oldu bugün. 120-130 km hızla otoban, biraz İzmir ve biraz da Urla trafiği içinde kullanıldı.

Son düzenleme: