2024 yılında 2. el GTX 1080 Ti alınır mı?

Makaleler
13
Yer
Adana/Türkiye
i3 10100F ile kullanacağım. Sonra işlemciyi falan zaten yükselteceğim. Önceki konularda söylemiştim. Ekran kartı olarak GTX 1080 Ti düşünüyorum. Nasıl kart, güzel midir? 2024 yılında hâlâ alınır mı? i3 10100F ile darboğaz yapar mı?

Not: 2. el alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 10100F ile kullanacağım. Sonra işlemciyi falan zaten yükselteceğim. Önceki konularda söylemiştim. Ekran kartı olarak GTX 1080 Ti düşünüyorum. Nasıl kart, güzel midir? 2024 yılında hâlâ alınır mı? i3 10100F ile darboğaz yapar mı?

Not: 2. el alacağım.
Kart iyi güzel de çok eski, temizini bulmak zor.

CPU tabanlı oyunlarda bir miktar darboğaz olabilir ama onun dışında pek bir darboğaz olacağını zannetmiyorum.

7 ay önce şöyle bir test de yapılmış:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CPU tabanlı oyunlarda bir miktar darboğaz olabilir ama onun dışında pek bir darboğaz olacağını zannetmiyorum.

7 ay önce şöyle bir test de yapılmış:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Müsait zamanda izlerim hocam. Peki başka hangi ekran kartlarını önerirsiniz? 2.el de olur.

Benim tavsiyem 3060ti olur. Temizini bulmaktan yana probleminiz yoksa 2. el 3060ti işinizi görür. Korkulacak boyutlarda darboğaz yapmaz.

Geri
Yukarı Alt