2024 YKS sonucum nasıl?

10 sene(opsiyonel) (şüpheli)
10 sene para biriktirseniz kendi yerinizi açıyorsunuz. Diyelim asgari ücret alıyorsunuz. Bu durumda 10x12= 20+ 10= 120 ay yapar. Eğer 120 ayın her birinde köşeye 10k atarsanız 120.10000:1.200.000 eder. Küçük bir yerde belki dükkan açabilirsiniz kısaca.

@Geraltın kılıcı, 40 bin lira maaşla 10 yılda 4.8milyon lira para toplanıyor 1 ev sanırım 1+0 arabada Tofaş veya pert Egea sanırım?
Garson olursa alır fakat işten ötürü iş yapamaz. 10K sürekli 10 sene boyunca kenara atarsa 1.2m yapıyor. Küçük bir dükkan alımı yapabilir belki.

@Geraltın kılıcı, 40 bin lira maaşla 10 yılda 4.8milyon lira para toplanıyor 1 ev sanırım 1+0 arabada Tofaş veya pert Egea sanırım?
Ayrıca 10 sene sonrası için geçerli.

Bu hayaller yerine 1 yıl boyunca gerçekten bir hedefi varsa ve o hedef de 300-400 bandında ise günde 1 saat derslere baksa yapar. Gözüm kör işaretlesem bu sıralamadan daha iyi yapardım.
Hem fikirim. Ben kh'ye bir gelecek hayali sundum sadece. Değiştirmek onun ellerinde. He değiştiremedi o zaman restaurant sahiplerine çok komi lazım. Bir tanesi olur işte. Asgari ücretin 2000TL fazlasını alıyor komiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…