Yer
KARTAL/İSTANBUL
Sıfır kutulu bir cihazdı açmaya karar verdim. Hat taktım dolandım biraz içinde o zamanlar alacak gücümüz yoktu böyle telefonlar. Güzel nostalji oldu benim için. Windows Live Messenger özleyenler burada mı?
IMG_0500.webp
IMG_0499.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Teknoloji kıtlığında böyle cihazlar acayip iyi gelirdi. Şimdi o kadar bolluğa rağmen bunları kullanırken aldığım heyecan ve zevkin 10'da birini bile almıyorum. 0.facebook ile internet olmadan Facebook'a girip durum paylaşmıştım. O heyecandan eser yok şimdiki cihazları kullanırken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Opera ve diğer uygulamaları nasıl yüklediniz? Çalışıyorlar mı?

IMG_0502.webp

Çalışıyor hocam Wi-Fi'de çalışıyor. 🤣

Teknoloji kıtlığında böyle cihazlar acayip iyi gelirdi. Şimdi o kadar bolluğa rağmen bunları kullanırken aldığım heyecan ve zevkin 10'da birini bile almıyorum. 0.Facebook ile internet olmadan Facebook'a girip durum paylaşmıştım. O heyecandan eser yok şimdiki cihazları kullanırken.

Zengilerin elinde görüp heveslenirdik be hocam. :(

Sıfır kutulu bir cihazdı açmaya karar verdim. Hat taktım dolandım biraz içinde o zamanlar alacak gücümüz yoktu böyle telefonlar. Güzel nostalji oldu benim için. Windows live Messenger özleyenler burada mı?Eki Görüntüle 7805Eki Görüntüle 7806

Aklıma şey geldi ben daha 7 yaşındayım o zamanlar da dedemde bir tuşlu telefon vardı. Telefon çok yeni değildi ama niyeyse hala oyunlar paralıymış. Neyse telefonu kurcalarken bir gün oyunlar bölümüne girmiştim, her zaman oynadığım oyundan sıkılıp yeni bir şeyler tatmak istemiştim. Ve orada bir araba yarışı gördüm. "aha!" dedim, bu tam istediğim gibi. Okuma yazma o dönemler çok yok tabii (olsa da alırdım) hemen orta tuşa spam yaptım (faturaya para yansımış) ve oyunu oynamaya başladım. Aradan biraz vakit geçti, dedem telefonu eline alınca para çekildiğine dair mesajı görmüş. Ben dayak yeme korkusundan köşede sakin sakin otururken dedem "al oynamaya devam et olan olmuş" demişti. Bu da hiç unutmadığım bir anımdır. Okuduğunuz için teşekkürler.